Lasten työtakit ja puserot

Lapsille tarjoamme laadukkaat ja käytännölliset puserot sekä työtakit, joilla kelpaa ahkerien pikkuapulaistenkin auttaa vaikka pihahommissa. Lasten työtakit ja puserot ovat laadukasta tekoa, ja ne kestävät rajummatkin leikit. Valitse lapsellesi käytännölliset talvitakit ja lämpimät puserot, joissa ei tule vilu kylmemmälläkään säällä. Myös lasten sadeasut löytyvät valikoimistamme, eikä huonon ilman tarvitse olla syynä sisällä pysyttelyyn!

Kestävät lasten työtakit ja puserot toimivat niin pihatöissä kuin leikeissäkin kätevästi

Lasten tyylikkäissä takeissa ja puseroissa on panostettu kestävyyteen ja päällä mukavuuteen, niin että ulkona on mukava temmeltää. Ulkoiluvaatteet on varusteltu tehokkaasti näkyvillä heijastimilla turvallisuuden parantamiseksi. Takit ovat sisältä materiaalia, joka tuntuu mukavalta päällä, ja ne kestävät myös kovempaakin kulutusta. Hengittävät materiaalit ja säädettävät tai irrotettavat huput ja kätevät taskut varmistavat takkien käytännöllisyyden, ja sehän lasten vaatetuksessa tärkeimpiä asioita onkin. Talvitakin alle menee hyvin piképusero, kun ilmat ovat kylmät ja kunnollinen kerrospukeutuminen paikallaan.

Tilaa Taloon.comista ensiluokkaiset lasten työtakit ja puserot laatuvalmistajilta

Käytännölliset lasten työtakit ja puserot ovat talven ykköshankinta! Senttikoossa tilattavat lastenvaatteet kannattaa tilata Taloon.comista, kun vaatteilta halutaan ensiluokkaista kestävyyttä ja laatua. Ensiluokkaisten työvaatteiden valmistajana tunnettu Blåkläder tietää, millaisia ominaisuuksia lasten ulkoiluvaatteilta vaaditaan. Värivalikoimaakin on, jotta jokainen löytäisi mieleisensä – voit valita esimerkiksi keltamustaa tai sinistä. Samalla tilaat meiltä myös käytännölliset lasten työhousut, jotka ovat samaa taattua laatua työtakkien kanssa. Myös työpäähineet löytyvät kattavista valikoimistamme, joten nyt kannattaa varustautua kerralla kunnolla. Tervetuloa tekemään arjen laadukkaimpia hankintoja koko perheen iloksi Taloon.comista!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero