Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Itsenäisyyspäivänä 6.11 SULJETTU
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
15.12 suljettu inventaarion vuoksi
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Pyhäinpäivänä 3.11. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit1 tuotetta ryhmässä:

Leakomatic

Leakomatic vesivuotovahti pitää vedenkulutustasi silmällä vuorokauden ympäri ja estää vesivahingot niin omakotitalossa kuin muissakin rakennuksissa. Voit seurata tilannetta Cloud-sovelluksen kautta ja vastaanottaa hälytyksiä suoraan älypuhelimeesi. Ruotsin valtion tekninen tutkimuslaitos on valinnut tämän vuotovahdin markkinoiden tarkimmaksi. Maarianhaminalaisella tehtaalla valmistetut, tarkasti kontrolloidut ja todella luotettavat tuotteet ovat ensimmäinen askel, kun tavoitteenasi on saumaton vesivahingon ennaltaehkäisy. Käy siis ostoksille jo tänään.

Leakomatic M4i on vuotohälyttimien aatelia

Vesivuotohälytin tuo arkeesi vaivattomuutta ja turvallisuutta. Voit lähteä matkoille huoletta, sillä vesivuotovahti ilmoittaa vedenkulutuksen piikeistä ja katkaisee tarvittaessa vedentulon. Kun taas tiedät tarvitsevasi enemmän vettä esimerkiksi auton pesuun tai nurmikon kasteluun, voit säätää vahdin ohitus-tilaan. Älykäs laite päivittää itse itsensä wifi-toiminnon ansiosta. Voit seurata tilannetta nykyaikaisesta älypuhelinsovelluksesta myös etänä. Lisäksi hyödyt tilastotiedosta ja pääset paremmin perille omasta vedenkulutuksestasi. Laitteen toiminta on tehty mahdollisimman joustavaksi, sillä sitä voivat samanaikaisesti hallita useat eri käyttäjät. Kun haussa on Leakomatic jälleenmyyjä verkossa, olet tullut oikeaan osoitteeseen: hanki laadukas vesivuotokytkin Taloon.comista aina edullisesti!

Tilaa vesivuotovahti hyvään hintaan netistä

Leakomatic vesivuotokytkin hinta on kohdallaan, kun tilaat omasi verkkokaupastamme. Meiltä löydät huipputuotteet edullisesti ja nopealla toimituksella. Mieti, millaista olisi lähteä matkoille täysin ilman huolta? Voit nauttia vapaa-ajasta täysin siemauksin ja nukkua yösi rauhassa, kun tiedät, että kaikki on taatusti kunnossa ja vesivahingon riski poistettu. Mikä parasta, laitteen käyttö on erittäin miellyttävää, sillä kotimaisessa suunnittelutyössa on käyttäjäystävällisyys viety todella pitkälle. Huippumoderniin laitteen asetukset ovat räätälöitävissä juuri haluamiksesi. Huomioi myös, että saatat säästää vuotovahdin ansiosta selvää rahaa myös vakuutusmaksuissa ja saada sen asennuksesta kotitalousvähennyksen. Älä siis emmi, vaan tutustu tähän laatumerkkiin ja tilaa oma tuotteesi heti.

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Vesivuotovahti Leakomatic M4i
995 €
Leakomatic
Vesivuotovahti Leakomatic M4i Leakomatic
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
0.00