Lokakuun tarjoukset päättyvät! Aikaa jäljellä:

Leikkikeskus Jungle Gym Barn sis. keinumoduuli ja liukumäki

1448 €
Hinta: 1374.90 /KPL
ALE
73
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Barn sisältää keinumoduulin ja liukumäen ja erottuu muista leikkitornimalleista uniikin kattomuotoilunsa sekä poikkeuksellisen kokonsa ansiosta. Nyt leikkimään mahtuu kerralla suurempikin joukko lapsia! Oleskelutason seisomakorkeus on jopa 160 cm ja se on jaettu kahteen osaan pienellä porrastuksella, joten leikkikeskuksessa on tilaa oleilla ja leikkiä. Monipuoliseen torniin voi nousta seinäkiipeilemällä tai tikkaita pitkin ja sen alla leivotaan tietenkin hiekkalaatikossa seudun parhaat hiekkakakut. Jo muutenkin hyvin varustellun ja monipuolisen leikkitornin täydentää Swing Module X’tra -lisämoduuli, jossa vauhtia tarjoillaan kahden keinun voimin. Tämä leikkitornikokonaisuus ei jätä ketään kylmäksi, mutta viilentää mukavasti kesäkuumalla, jos liukumäen muuttaa näppärästi vesiliukumäeksi liittämällä siihen vesiletkun.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Toimitukseen sisältyy muun muassa kiipeilyseinä, ohjauspyörä, kaksi punaista keinuistuinta, tikkaat, punainen liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-287SX
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-287SX
  • Pinta-ala: 497 x 423 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero