Leikkikeskus Jungle Gym Barn sis. kiipeilymoduuli ja liukumäki

1644 €
Hinta: 1559.90 /KPL
ALE
84
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Barn on erottuvan tilava ja tyylikäs leikkikeskus, jonka katon uniikki muotoilu jäljittelee maatalon tai navetan kattoa. Tähän leikkikeskukseen mahtuu leikkimään kerralla suurempikin määrä lapsia, joista jokainen pääsee vuorollaan hallitsemaan leikkitornia tornin sisältämällä ohjauspyörällä. Tilava oleskelutaso tarjoaa jopa 160 cm seisomakorkeutta ja se on jaettu kahteen osaan pienellä porrastuksella. Monimuotoiseen torniin voi nousta seinäkiipeilemällä tai tikkaita pitkin. Tornin alta löytyy myös hiekkalaatikko, jossa syntyvät varmasti kotikulmien parhaat hiekkaherkut. Jo muutenkin hyvin varustellun ja monipuolisen leikkitornin täydentää Climb Module X’tra -lisämoduuli, jossa vauhtia tarjoillaan keinulla ja monipuolisilla kiipeilymahdollisuuksilla. Kiipeilymoduuliin pääsee kapuamaan sekä kiipeilyverkko että kiipeilyseinää pitkin ja alas voi liukua liukumäkeä, joten leikkikeskus sopii monenlaisille pienille seikkailijoille. Tämä erinomaisesti varusteltu leikkitornikokonaisuus ei jätä ketään kylmäksi.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Toimitukseen sisältyy mukana muun muassa kiipeilyseinä- ja verkko, torniin kuuluva kiipeilyseinä, ohjauspyörä, punainen keinuistuin, tikkaat, punainen liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-287CX
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-287CX
  • Pinta-ala: 497 x 423 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero