Leikkikeskus Jungle Gym Cabin sis. keinumoduuli ja liukumäki

1105 €
Hinta: 1049.90 /KPL
ALE
55
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Cabin on keinumoduulin ja liukumäen sisältävä hauska ja haastava leikkipaikka, jossa lapset voivat niin kiipeillä, keinua kuin laskea liukuakin. Tähän toimitukseen sisältyy Jungle Gym Cabin -perusmallin lisäksi keinumoduuli, jonka kahdessa keinussa kaverukset viihtyvät varmasti pitempäänkin. Mukana on myös monen lapsen suosikki, leikkikaukoputki! Kaukoputkella voi tähyillä niin merirosvoja, villieläimiä kuin kylään saapuvia vieraitakin ja sateen yllättäessä voi livahtaa tornin alapuolella olevaan hiekkalaatikkoon rakentelemaan hiekkalinnoja tai leipomaan hiekkakakkuja.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla. Toimituksessa on mukana muun muassa kahdet tikkaat, leikkikaukoputki, kaksi punaista keinua, vihreä 265 cm liukumäki, hiekkalaatikko ja keinu. Leikkitornin oleskelutaso on normaalia leveämpi ja katto on puuta.

Leikkikeskuksen runko on valmistettu painekyllästetystä puusta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-283SX
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-283SX
  • Pinta-ala: 350 x 372 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero