Leikkikeskus Jungle Gym Cabin sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja vihreä liukumäki

1321 €
Hinta: 1254.90 /KPL
ALE
66
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Cabin on monipuolinen ja hauska leikkipaikka, joka tarjoaa lapsille kattavasti monipuolisia mahdollisuuksia ja haasteita. Tähän toimitukseen sisältyy Jungle Gym Cabin -perusmallin lisäksi kiipeilymoduuli sekä 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa. Mukana on myös kiipeilyseinä ja jopa kaukoputki! Leikkitornin, vihreän liukumäen ja kiipeilymoduulin yhdistelmä motivoi lasta liikkumaan monella tapaa ja tarjoaa lähes loputtomasti leikkimahdollisuuksia. Kaksi erilaista kiipeilyseinää antavat monipuolisia kisailumahdollisuuksia, leikkitornin kaukoputkella voi tähyillä ympäristön kiinnostavia tapahtumia samalla, kun sen alla olevassa hiekkalaatikossa rakennellaan hulppeita hiekkalinnoja, ja torniinkin pääsee kapuamaan kätevästi kahdelta puolelta.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla. Toimitukseen kuuluu muassa kahdet tikkaat, leikkikaukoputki, kiipeilyseinä, kiipeilyverkko, vihreä 265 cm liukumäki, hiekkalaatikko ja keinu. Leikkitornin oleskelutaso on normaalia leveämpi ja katto on puuta.

Leikkikeskuksen runko on valmistettu painekyllästetystä puusta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-283CXSG
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-283CXSG
  • Pinta-ala: 350 x 372 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero