Leikkikeskus Jungle Gym Cabin sis. kiipeilymoduuli ja liukumäki

1300 €
Hinta: 1234.90 /KPL
ALE
65
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Cabin on kattava ja monipuolinen leikkipaikka, joka tarjoaa lapsille haasteita ja hupia pitkäksi aikaa. Leikkikeskus on varustettu kiipeilyseinällä, keinulla ja jopa leikkikaukoputkella, josta tornin tähystäjät voivat tarkkailla ympäristöään. Kiipeilymoduuliin yhdistetty leikkikeskus tarjoaa runsaasti toiminnallisuutta kompaktissa koossa; kiipeilyseinä ja sen vastapuolella löytyvä verkkokiipeilyseinä antavat monipuolisia kisailumahdollisuuksia, leikkitornin kaukoputkella voi tähyillä ympäristön jännittäviä tapahtumia ja sen alla olevassa hiekkalaatikossa voidaan samaan aikaan rakennella huimia hiekkalinnoja. Kiipeilytornissa on kahdet tikkaat, joten sinne pääsee näppärästi sekä edestä että takaa. Leikkikeskuksessa on myös hauska liukumäki, joka muuttuu vesiletkun avulla käden käänteessä vesiliukumäeksi.

Itse koottava leikkitorni toimitetaan kuorma-autolla annettuun osoitteeseen ja se toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Toimituksessa mukana muun muassa kahdet tikkaat, leikkikaukoputki, kiipeilyseinä, kiipeilyverkko, vihreä 265 cm liukumäki, hiekkalaatikko ja keinu. Leikkitornin oleskelutaso on normaalia leveämpi ja katto on puuta.

Leikkikeskuksen runko on valmistettu painekyllästetystä puusta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-283CX
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-283CX
  • Pinta-ala: 350 x 372 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero