Leikkikeskus Jungle Gym Casa sis. keinumoduuli ja liukumäki

941 €
Hinta: 894.90 /KPL
ALE
46
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Casa on pienempäänkin tilaan mahtuva, hauska leikkikeskus, johon on liitetty Swing Module X'tra -keinumoduuli ja liukumäki. Leikkitornin puisen harjakaton ansiosta leikkikeskus sulautuu hienosti perinteiseen pihapiiriin ja pakettiin kuuluvan keinumoduulin kaksi keinua tuovat leikkeihin lisää vauhtia. Leikkitornin alakerrassa olevassa hiekkalaatikossa voi viettää hiekkakakkukestejä ja kavuta sen jälkeen tornin yläkertaan värikkäitä tikkaita pitkin. Tornista pääsee alas liukumäkeä pitkin ja liukumäestä voi tehdä myös vesiliukumäen, kun siihen liittää vesiletkun.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Toimituksessa on mukana muun muassa kaksi punaista keinuistuinta, tikkaat, vihreä liukumäki 220 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-289NSX
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-289NSX
  • Pinta-ala: 372 x 372 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero