Leikkikeskus Jungle Gym Castle sis. liukumäki

694 €
Hinta: 659.90 /KPL
ALE
34
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 1-2 viikkoa. Haja-asutusalueille harvempi jakelu.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
 • Rahti: Ilmainen toimitus!
Liukumäen sisältävä Jungle Gym Castle on hienostunut leikkikeskus, jossa linnamainen tunnelma on lähes käsin kosketeltavissa. Jungle Gym Castle on sopiva leikkitorni mielikuvituksellisiin leikkeihin ja kaveripiirin yhteisiin rientoihin. Tornin alla oleva hiekkalaatikko kutsuu kuninkaallisiin hiekkaleikkeihin ja siellä valmistuvatkin koko kuningaskunnan hienoimmat hiekkakakut ja muut veistokset. Tornin pressukatto suojaa pieniä kuninkaallisia lohikäärmeiltä ja antaa ritareiden keskittyä aatelisten suojelemiseen ja tiukan paikan tullen linnasta voi liukua pakoon leikkikeskukseen kuuluvaa liukumäkeä pitkin. Jungle Gym Castle -leikkikeskusta voidaan laajentaa esimerkiksi Climb- tai Swing Module Xtra -lisäosilla, jolloin keskuksessa pääsee kiipeilemään ja keinumaan. Sopii hyvin myös pienikokoiseen puutarhaan.

Toimituksessa on mukana muun muassa sininen liukumäki 220 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäestä saa helposti vesiliukumäen liittämällä siihen vesiletkun.. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkitornin runkomateriaali on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Jungle Gym
 • Tuotenumero: NSH-805-280N
 • Takuu 24 kk
 • Valmistajan tuotenumero: 805-280N
 • Pinta-ala: 146 x 290 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
 • Pystypalkit: 68 x 68 mm
 • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
 • Laudat: 16 x 95 mm
Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero