Leikkikeskus Jungle Gym Cottage sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki

1310 €
Hinta: 1244.90 /KPL
ALE
65
Tulossa varastoon arviolta 03/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Cottage on kompakti, mutta tähän toimitukseen kuuluvan kiipeilymoduulinsa ansiosta erittäin monipuolinen leikkikeskus. Kiipeilymoduulissa on tornin hiekkalaatikon ja sinisen liukumäen lisäksi keinu ja jännittävät kiipeilymahdollisuudet, eli kiipeilyverkko- ja seinä, joiden välissä on pieni taso. Jungle Gym Cottage -leikkitornin puinen harjakatto suojaa pieniä leikkijöitä sateelta ja paisteelta ja torniin kivutaan hauskoja tikkaita pitkin. Leikkitorni on erinomainen lähtökohta mitä moninaisimmille leikeille, oltiinpa sitten leikkimässä kotia, kauppaa tai vaikka merirosvolaivaa - kaikki onnistuu. Hiekkalaatikossa tornin alla voi pitää taukoa ja rakentaa uusia uljaita kaupunkeja tai leipoa maukkaita kuppikakkuja. Sen saa myös käyttöön nopeasti, sillä tähän toimitukseen sisältyy myös 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon sisältyvää hiekkaa.

Toimituksessa on mukana muun kiipeilyseinä- ja verkko, tikkaat, punainen keinuistuin, sininen liukumäki 265 cm, 120 kg hiekkaa, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-270CXSB
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-270CXSB
  • Pinta-ala: 450 x 382 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero