Lokakuun tarjoukset päättyvät! Aikaa jäljellä:

Leikkikeskus Jungle Gym Cottage sis. kiipeilymoduuli ja liukumäki

Klikkaa tähtiä päästäksesi arvosteluihin
1287 €
Hinta: 1224.90 /KPL
ALE
62
Tulossa varastoon arviolta 03/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Cottage on pinta-alaltaan kompakti mutta korkea leikkitorni, johon on yhdistetty huikea liukumäki ja monipuolinen kiipeilymoduuli. Kiipeilymoduulissa on tornin hiekkalaatikon ja liukumäen lisäksi keinu ja monipuoliset kiipeilymahdollisuudet, eli kiipeilyverkko- ja seinä, joiden välissä on pieni taso. Jungle Gym Cottage -leikkitornin puinen harjakatto suojaa pieniä seikkailijoita sateelta ja paisteelta ja torniin kivutaan värikkäitä tikkaita pitkin. Leikkitorni on mainio lähtökohta mitä moninaisimmille leikeille, oltiinpa sitten pitämässä majaa, kauppaa tai vaikka merirosvolaivaa - kaikki onnistuu. Hiekkalaatikossa tornin alla voidaan sitten rentoutua ja rakentaa uusia uljaita kaupunkeja tai leipoa maukkaita kuppikakkuja.

Toimituksessa on mukana muun kiipeilyseinä- ja verkko, tikkaat, punainen keinuistuin, keltainen liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Jungle Gym
 • Tuotenumero: NSH-805-270CX
 • Takuu 24 kk
 • Valmistajan tuotenumero: 805-270CX
 • Pinta-ala: 450 x 382 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
 • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
 • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
 • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
 • Tuote on saanut keskimäärin 2 tähteä. Arvosteluja: 1.
 • Asiakkaiden kysymyksiä ja kommentteja:
 • 2 laadunvarmistus on pettänyt. tuote homeessa, tarvittiin paljon siivousainetta kokoaminen ei näin helppoa, kun oli annettu ymmärtää mainoksessa, ” Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin” todellisuus on, että paljon sahausta ja yhteensovitusta, ei valmiit osat
 • 23.05.2019 Harmillista, että tuotteen puuosien kanssa on ollut hankaluutta. Mikäli puuosissa on huomautettavaa kannattaa olla yhteydessä ensisijaisesti Taloon.com -asiakaspalveluun ja toissijaisesti NSH NORDIC -asiakaspalveluun Suomessa. Annamme toimintaohjeet eri tilanteisiin ja tarvittaessa toimitamme esimerkiksi rikkoontuneiden osien tilalle varaosia. Tapauskohtaisesti asiasta voi myös saada erikseen sovittavaa hyvitystä. Kaikki yhteydenotot on syytä tehdä heti, kun tuotteessa oleva virhe on havaittu. <img src="https://s3.amazonaws.com/stratos-logos/logos/nshnordic_FI.jpeg" alt="nshnordic_FI" title="nshnordic_FI" style="display: block !important; margin-top: 2em !important; border: 1px solid #ccc !important; padding: 2px !important; background-color: white !important;" /> <!--[if ReviewResponse]><![endif]-->
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero