Leikkikeskus Jungle Gym Cubby sis. keinumoduuli, 120 kg hiekkaa ja vihreä liukumäki

1205 €
Hinta: 1144.90 /KPL
ALE
60
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Cubby on monipuolinen, kaksitasoinen leikkitorni, jossa voi sekä keinua hurjasti, laskea liukua että rakennella hiekkalinnojakin. Tässä kokonaisuudessa vauhdin hurmaa tuo kahden keinun keinumoduuli ja toimitukseen sisältyy myös 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa, joten hiekkalaatikon saa käyttöön heti leikkikeskuksen kokoamisen jälkeen. Leikkitorniin kiivetään kiipeilyseinän kautta ja tornin puinen harjakatto tarjoaa suojaa 160 cm seisomakorkeudella. Leikkitilaa on tornissa hauskasti kahdella tasolla ja parvekkeilta näkee maailman aivan uusin silmin. Tornista löytyy myös ohjauspyörä ja tornin alta hiekkalaatikko, jossa voi rakennella omia hiekkamaailmoita kerta toisensa jälkeen, vaikka vauhdikkaan keinumisen jälkeen. Ja mikä parasta, saa helteen yllättäessä tornin vauhdikkaan vihreästä liukumäestä helposti vesiliukumäen vain liittämällä siihen vesiletkun.

Toimitukseen sisältyy muun muassa kiipeilyseinä, kaksi punaista keinuistuinta, ohjauspyörä, vihreä liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-269SXSG
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-269SXSG
  • Pinta-ala: 399 x 381 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero