Lokakuun tarjoukset päättyvät! Aikaa jäljellä:

Leikkikeskus Jungle Gym Cubby sis. liukumäki ja kiipeilymoduuli

1379 €
Hinta: 1309.90 /KPL
ALE
69
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Cubby on kekseliäs leikkikeskus, jossa on kaksi oleskelutasoa parvekkeineen, liukumäki, kiipeilyseinä ja monipuolinen lisämoduuli, johon sisältyvät keinu, kiipeilyseinä ja kiipeilyverkko. Tämä leikkikeskus tarjoaa hauskanpitoa tuntikausiksi päivästä toiseen hieman isommillekin leikkijöille, sillä suojaisan harjakaton alla on 160 cm seisomakorkeus. Leikkitorniin kiivetään kiipeilyseinän kautta ja tilanne kuin tilanne on helppo ottaa haltuun, sillä torniin kuuluu näppärä ohjauspyörä. Vauhdikkaan keinumisen ja kiipeilyn jälkeen leikkijät voivat rentoutua tornin alla olevassa hiekkalaatikossa. Liukumäkestä saa myös helposti vesiliukumäen liittämällä siihen vesiletkun.

Toimitukseen kuuluu muun muassa tornin kiipeilyseinä, punainen keinuistuin, kiipeilyseinä ja -verkko, ohjauspyörä, 265 cm pitkä keltainen liukumäki, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on valmistettu painekyllästetystä puusta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen. Leikkikeskus on hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9. CE -hyväksytty.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-269CX
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-269CX
  • Vaadittava ala: 1190x1440 cm (sisältäen turva-alueen)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68x68 mm
  • Vaakapalkit: 34x59 mm
  • Laudat: 16x95 mm
Leikkitorni toimitetaan täydellisenä itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero