Leikkikeskus Jungle Gym Fort sis. keinumoduuli, 120 kg hiekkaa ja vihreä liukumäki

1245 €
Hinta: 1179.90 /KPL
ALE
65
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 1-2 viikkoa. Haja-asutusalueille harvempi jakelu.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
 • Rahti: Ilmainen toimitus!
Leikkikeskus Jungle Gym Fort on tilava leikkikeskus, jonka ainutlaatuisen mansardikaton alla on mukavaa puuhailla pitempäänkin. Tornin suuri oleskelutaso on mitoiltaan 160x140 cm ja katon alla on seisontakorkeutta 145 cm, joten tornissa ei tule ahdasta. Torniin voi kiivetä kiipeilyseinää tai kaksia tikkaita pitkin ja kun huipulle on päästy, voi ympäristöä tähyillä kaukoputken avulla. Tornin alla on myös hiekkalaatikko, jossa voi rakennella mitä vain mieleen juolahtaa. Toimitukseen kuuluvan keinumoduulin kahdessa keinussa voi ottaa hurjat vauhdit parhaan kaverin kanssa ja tornin vihreä liukumäki muuttuu helposti vesiliukumäeksi, kun siihen kytketään vesiletku. Toimitukseen sisältyy myös 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa.

Toimitukseen sisältyy muun muassa kaksi punaista keinuistuinta, kahdet tikkaat, kiipeilyseinä, vihreä liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Jungle Gym
 • Tuotenumero: NSH-805-275SXSG
 • Takuu 24 kk
 • Valmistajan tuotenumero: 805-275SXSG
 • Pinta-ala: 421 x 412 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
 • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
 • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
 • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero