Leikkikeskus Jungle Gym Fort sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki

1438 €
Hinta: 1364.90 /KPL
ALE
73
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 1-2 viikkoa. Haja-asutusalueille harvempi jakelu.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
 • Rahti: Ilmainen toimitus!
Leikkikeskus Jungle Gym Fort on suuri ja monipuolinen leikkikeskus, jonka tornista, sinisestä liukumäestä ja monipuolisesta kiipeilymoduulista riittää tutkittavaa pitkäksi aikaa. Vakiovarusteena tornista löytyy kaukoputki, jolla pienet seikkailijat voivat tähyillä taivaita tai uusia mantereita ja torniin pääsee kipuamaan kiipeilyseinää ja kaksia tikkaita pitkin. Todella tilava oleskelutaso on mitoiltaan 160x140 cm ja katon alla on seisontakorkeutta 145 cm. Tornin alla on myös hiekkalaatikko, jossa voi tutkia vaikka erilaisten tunnelirakenteiden kestävyyttä. Huimapäisemmät tutkijat voivat myös hioa vuorikiipeilytaitojaan kiipeilymoduulin monissa kiipeilymahdollisuuksissa ja nauttia huimista vauhdeista moduulin keinussa. Tornin liukumäki muuttuu helposti vesiliukumäeksi kun siihen kytketään vesiletku. Tähän toimitukseen sisältyy myös 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa.

Toimitukseen sisältyy muun muassa kiipeilyseinä ja -verkko, punainen keinuistuin, kahdet tikkaat, torniin kuuluva kiipeilyseinä, sininen liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Jungle Gym
 • Tuotenumero: NSH-805-275CXSB
 • Takuu 24 kk
 • Valmistajan tuotenumero: 805-275CXSB
 • Pinta-ala: 421 x 412 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
 • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
 • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
 • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero