Leikkikeskus Jungle Gym Leikkiuniversumi 11 sis. liukumäet

2430 €
Hinta: 2309.90 /KPL
ALE
120
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Leikkiuniversumi 11 on erityisesti pikkukipparien mieleen, sillä laivamoduulinsa ansiosta tämä liukumäillä varustettu leikkikeskus on muotoilultaan kuin merirosvoalus! Tässä leikkikeskuksessa mahtuu leikkimään jopa 31 lasta samanaikaisesti, sillä kokonaisuus sisältää 2 leikkitornia, 3 lisämoduulia, 2 liukumäkeä, joista toinen on pituudeltaan 220 cm ja toinen on 265 cm. Laivaleikkien lisäksi leikkikeskuksen torneihin pääsee kiipeämään useilla eri tavoilla ja montaa eri reittiä ja hiekkalaatikkoleikitkin onnistuvat, sillä toisen leikkitornin alla on hiekkalaatikko. Lisäksi mukana on ruori ja muita hauskoja yksityiskohtia sekä toisen tornin alle sijoitettu leikkimökkimoduuli, joka lisää piilopaikkoja tässä erinomaisessa leikkikeskuskokonaisuudessa.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Toimitukseen kuuluvat tikkaat, kiipeilyseinä, köysitikkaat, riippusilta, ratti, leikkimökkimoduuli, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjalle, kissaverkko hiekkalaatikkoon, 220 cm liukumäki, 265 cm liukumäki, tarvittavat maa-ankkurit ja paljon muuta.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-360
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-360
  • Pinta-ala: 401 x 721 cm
  • Turvaetäisyys 200 cm tuotteen ympärillä. Tarkemmat ohjeet turva-alueesta pakkauksessa.
  • Pystypalkit: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Tarkoitettu yksityiseen käyttöön yksityispihassa. Julkiseen käyttöön (esim. taloyhtiöt) on myynnissä Hy-land -tuotesarja.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero