Leikkikeskus Jungle Gym Leikkiuniversumi 2 sis. liukumäet

2714 €
Hinta: 2579.90 /KPL
ALE
134
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Leikkiuniversumi 2 on liukumäet sisältävä, todella tilava ja uskomattoman monipuolinen leikkikeskus, jossa jopa 35 lasta mahtuu leikkimään samanaikaisesti. Isompaan puutarhaan sopiva leikkikeskus tarjoaa lapsille valtavasti virikkeitä ja liikuntamahdollisuuksia ja pitää nämä leikkimässä ulkona tunnista ja päivästä toiseen. Tässä kokonaisuudessa on mukana 2 leikkitornia, 3 lisämoduulia ja 2 muuta lisävarustetta sekä 2 liukumäkeä, joista kummatkin ovat pituudeltaan 265 cm. Kahteen leikkitorniin pääsee kipuamaan useita eri reittejä ja niiden välillä voi siirtyä riippusiltaa pitkin. Kiipeilyn välissä voi pysähtyä keinumaan tai rakentelemaan hiekkalinnoja leikkikeskuksen alla olevassa hiekkalaatikossa. Hiekkakakut voi lähettää ylös leikkitorniin tavarahissillä ja kun hiekkaleipomukset alkavat pitkästyttää, löytyy leikkikeskuksesta myös hauska ristinollapeli. Tässä kokonaisuudessa on toisen leikkitornin alla myös leikkimökkimoduuli, joka avaa leikkeihin uusia ulottuvuuksia.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Toimitukseen kuuluvat tikkaat, kiipeilyseinä, kiipeilyverkko, riippusilta, leikkimökkimoduuli, keinu, Tic Tac Toe -peli, Bucket Module -tavarahissi, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjalle, kissaverkko hiekkalaatikkoon, 2 x 265 cm liukumäki, tarvittavat maa-ankkurit ja paljon muuta.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-331
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-331
  • Pinta-ala: 645 x 595 cm
  • Turvaetäisyys noin 200 cm tuotteen ympärillä. Tarkemmat ohjeet turva-alueesta pakkauksessa.
  • Pystypalkit: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Tarkoitettu yksityiseen käyttöön yksityispihassa. Julkiseen käyttöön (esim. taloyhtiöt) on myynnissä Hy-land -tuotesarja.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero