Lokakuun tarjoukset päättyvät! Aikaa jäljellä:

Leikkikeskus Jungle Gym Lodge sis. keinumoduuli ja liukumäki

1036 €
Hinta: 984.90 /KPL
ALE
51
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 1-2 viikkoa. Haja-asutusalueille harvempi jakelu.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
 • Rahti: Ilmainen toimitus!
Leikkikeskus Jungle Gym Lodge on monipuolinen leikkitorni, jossa on tavallisten tikkaiden lisäksi jännittävät köysitikkaat, liukumäki ja keinumoduuli. Jungle Gym Lodge -leikkitornissa on hieno harjamallinen pressukatto, joka suojaa leikkijöitä viidakkojen monsuunisateilta ja merten myrskyiltä. Tornin vakiovarustukseen kuuluu hiekkalaatikko ja liukumäki, jonka voi vesiletkulla muuttaa vesiliukumäeksi, minkä lisäksi leikkejä vauhdittavat leikkikaukoputki ja lisämoduulin kaksi keinua, joilla voi ottaa huimat vauhdit vaikka leikkien välissä. Torniin kuuluvalla kaukoputkella voi tutkia taivaan planeettoja tai tähyillä ympäristön tapahtumia ja sitten rakentaa vaikka oma pieni hiekkaplanetaario tornin alla olevassa hiekkalaatikossa.

Toimitukseen sisältyy muun muassa kaksi punaista keinuistuinta, tikkaat, leikkikaukoputki, sininen liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Jungle Gym
 • Tuotenumero: NSH-805-274SX
 • Takuu 24 kk
 • Valmistajan tuotenumero: 805-274SX
 • Pinta-ala: 382 x 400 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
 • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
 • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
 • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero