Leikkikeskus Jungle Gym Mansion sis. keinumoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki

1327 €
Hinta: 1259.90 /KPL
ALE
67
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 1-2 viikkoa. Haja-asutusalueille harvempi jakelu.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
 • Rahti: Ilmainen toimitus!
Leikkikeskus Jungle Gym Mansion on todella monipuolinen ja kookas leikkikeskus, jonka tyylikäs oleskeluparveke, sähäkän sininen liukumäki ja huimat keinut tekevät siitä lasten suosikin. Tämän leikkitornin kartanomainen tunnelma ruokkii mielikuvitusta ja leikkejä on helppoa ja hauskaa ohjata ulottuvilla olevalla ohjauspyörällä. Tornin alla on hiekkalaatikko, jossa leikkijät voivat leipoa hiekkakakkuja ja lähettää ne sitten yläkertaan kätevällä tavarahissillä. Liukumäestä riittää viihdettä perheen huimapäille ja keinuista saa lisää vauhtia hiljaisempaankin päivään. Toimitukseen sisältyy myös 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa.

Jungle Gym Mansion on suunniteltu monipuoliseen käyttöön, ja niinpä tornissa onkin sekä katettua oleskelutilaa että myös avointa parvekepinta-alaa. Näin ollen leikkejä ei tarvitse lopettaa edes kesäisen sadekuuron sattuessa, vaan katetussa osassa voi jatkaa juhlia myös auringon mennessä pilveen. Ohjauspyörä ja tavarahissi tekevät leikkikeskuksesta todella monipuolisen ja tarjoavat materiaalia lasten mielikuvitukselle tuntikausiksi kerta toisensa jälkeen. Oleskelutason katon alla on 160 cm seisomakorkeutta.

Toimitukseen kuuluu muun muassa kiipeilyseinä, tikkaat, kaksi punaista keinuistuinta, Bucket Module -tavarahissi, ohjauspyörä, 265 cm sininen liukumäki, 120 kg hiekkalaatikon hiekkaa, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Jungle Gym
 • Tuotenumero: NSH-805-267SXSB
 • Takuu 24 kk
 • Valmistajan tuotenumero: 805-267SXSB
 • Pinta-ala: 492 x 445 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
 • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
 • Vaakapalkit: 3,4 x 5,9 cm
 • Laudat: 1,6 x 9,5 cm
Leikkikeskuksen runko on valmistettu painekyllästetystä puusta. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero