Lokakuun tarjoukset päättyvät! Aikaa jäljellä:

Leikkikeskus Jungle Gym Mansion sis. keinumoduuli ja liukumäki

1239 €
Hinta: 1174.90 /KPL
ALE
64
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 1-2 viikkoa. Haja-asutusalueille harvempi jakelu.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
 • Rahti: Ilmainen toimitus!
Leikkikeskus Jungle Gym Mansion on poikkeuksellisen kookas ja monipuolinen keinumoduulilla varustettu leikkikeskus, jonka tornissa on elegantti oleskeluparveke ja jännittävä liukumäki. Tässä leikkikeskuksessa on kartanon tunnelmaa! Tornin valtiaat voivat hallita valtakuntaansa leikkikeskuksessa olevalla ohjauspyörällä ja parvekkeella voi pitää niin loisteliaita juhlia kuin inspiroivia puheitakin. Tornin alla hiekkalaatikossa voi leipoa mitä mielikuvituksellisimpia hiekkakakkuja, jotka voi sitten toimittaa yläkertaan näppärällä tavarahissillä. Liukumäki muuntautuu helposti vesiliukumäeksi vesiletkun avulla ja keinuissa leikkijät voivat kohota normaalin arjen yläpuolelle.

Jungle Gym Mansion -leikkikeskuksen kekseliäs muotoilu tarjoaa niin katettua oleskelutilaa kuin avointa parveketilaakin - mahdollisuuksia on vaikka mihin. Tässä tornissa ei kenellekään tule tylsää! Ohjauspyörä ja tavarahissi inspiroivat lapsia mitä erilaisimpiin leikkeihin tuntikausiksi kerta toisensa jälkeen. Oleskelutasolla on seisomakorkeutta katon alla 160 cm.

Toimituksessa on mukana muun muassa kiipeilyseinä, tikkaat, kaksi punaista keinuistuinta, Bucket Module --tavarahissi, ohjauspyörä, 265 cm pitkä sininen liukumäki, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen). Leikkikeskus toimitetaan itse koottavana täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Jungle Gym
 • Tuotenumero: NSH-805-267SX
 • Takuu 24 kk
 • Valmistajan tuotenumero: 805-267SX
 • Pinta-ala: 492 x 445 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
 • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
 • Vaakapalkit: 3,4 x 5,9 cm
 • Laudat: 1,6 x 9,5 cm
Leikkitornin runko on valmistettu painekyllästetystä puusta. Leikkikeskus on testattu ja tutkittu sekä laatua että lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero