Lokakuun tarjoukset päättyvät! Aikaa jäljellä:

Leikkikeskus Jungle Gym Mansion sis. kiipeilymoduuli ja liukumäki

1435 €
Hinta: 1364.90 /KPL
ALE
70
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 1-2 viikkoa. Haja-asutusalueille harvempi jakelu.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
 • Rahti: Ilmainen toimitus!
Leikkikeskus Jungle Gym Mansion on riemastuttavan tilava leikkitorni, jossa on kiipeilymoduulin lisäksi elegantti oleskeluparveke ja jännittävä liukumäki. Tässä hienostuneessa leikkikeskuksessa on kartanon tunnelmaa ja leikkikeskus sopiikin erinomaisesti vaikka ritarilinnaksi. Tornin ohjauspyörä tuo leikkeihin uutta ulottuvuutta ja tavarahissin avulla vaikkapa tornin alla olevassa hiekkalaatikossa leivotut hiekkakakut kulkeutuvat kätevästi nälkäisille tähystäjille. Liukumäki saa vatsanpohjan kipristämään mukavasti ja lisämoduulin keinussa sekä kiipeilymahdollisuuksissa kulutetaan kakkukestien energiat.

Jungle Gym Mansion -tornin avara muotoilu tarjoaa niin katettua oleskelutilaa kuin avointa parveketilaakin, joten leikkimahdollisuudet eivät ainakaan lopu kesken. Tässä tornissa pidetään koko seudun loisteliaammat juhlat! Ohjauspyörä ja tavarahissi inspiroivat lapsia mitä erilaisimpiin leikkeihin tuntikausiksi kerta toisensa jälkeen. Oleskelutasolla on katon alla seisomakorkeutta 160 cm.

Paketissa toimiteen muun muassa kiipeilyseinä ja -verkko, keinuistuin, torniin kuuluva kiipeilyseinä, tikkaat, Bucket Module -tavarahissi, ohjauspyörä, 265 cm sininen liukumäki, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku, jolloin liukumäki muuntautuu vesiliukumäeksi. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Jungle Gym
 • Tuotenumero: NSH-805-267CX
 • Takuu 24 kk
 • Valmistajan tuotenumero: 805-267CX
 • Pinta-ala: 492 x 445 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
 • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
 • Vaakapalkit: 3,4 x 5,9 cm
 • Laudat: 1,6 x 9,5 cm"
Leikkitornin runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Itse koottava rakennussarja on helppo asentaa kotona, sillä leikkitorni toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero