Lokakuun tarjoukset päättyvät! Aikaa jäljellä:

Leikkikeskus Jungle Gym Shelter sis. keinumoduuli ja liukumäki

1142 €
Hinta: 1084.90 /KPL
ALE
57
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Shelter on mielenkiintoinen leikkitorni, jonka pulpettikatto, liukumäki ja keinumoduuli pitävät lasten mielenkiinnon yllä pitkään. Tämä leikkitorni sopii hienosti moderniinkin pihapiiriin. Toimitukseen sisältyy Swing Module X'tra -kiipeilylisämoduuli, joten leikkikeskuksen yhteyteen mahtuu keinumaan kaksikin hurjapäätä. Jungle Gym Shelter -leikkitorniin noustaan värikkäillä tikkailla ja alas viiletetään liukumäkeä pitkin. Jos auringonpaiste käy liian kuumaksi tai rauhallisemmat leikit kutsuvat muuten vain, voi leikkitornin alle vilahtaa rakentelemaan hiekkalinnoja. Tämä kokonaisuus on varmasti vastaisuudessa koko naapuruston lasten uusi suosikkipaikka, etenkin mikäli päätät muuttaa liukumäen vesiliukumäeksi liittämällä siihen vesiletkun.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Toimitukseen sisältyy muun muassa kaksi punaista keinua, tikkaat, sininen liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-286SX
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-286SX
  • Pinta-ala: 488 x 406 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero