Leikkikeskus Jungle Gym Villa sis. keinumoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki

1205 €
Hinta: 1144.90 /KPL
ALE
60
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 1-2 viikkoa. Haja-asutusalueille harvempi jakelu.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
 • Rahti: Ilmainen toimitus!
Leikkikeskus Jungle Gym Villa on erottuva leikkitornikokonaisuus, jossa on uniikki kaarikatto, sininen liukumäki ja keinumoduuli. Monipuolisia aktiviteetteja tarjoava Jungle Gym Villa -leikkikeskuksen ja keinumoduulin yhdistelmä antaa vauhtia pienille seikkailijoille ja viihdyttää näitä tunnista ja päivästä toiseen. Toiminnallisuutta tukeva leikkikeskus aktivoi lapsia liikkumaan ja toisaalta antaa näiden myös levähtää leikkitornin alla olevassa hiekkalaatikossa, jossa lapset voivat rakennella omia linnojaan tai leipoa herkullisia hiekkakakkuja. Toimitukseen sisältyy 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa, joten hiekkalaatikkoon pääsee leikkimään vaikka heti, kun leikkikeskus on pystytetty. Leikkitorniin voi kavuta useampaa reittiä, joten tylsää ei varmasti tule, ja samassa pakkauksessa saa sekä tavallisen- että vesiliukumäen, sillä leikkikeskuksen liukumäki muuntautuu nopeasti ja helposti vesiliukumäeksi, kun siihen yhdistetään vesiletku.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Toimitukseen kuuluu muun muassa kiipeilyseinä, tikkaat, pressukatto, kaksi punaista keinua, köysitikkaat, 120 kg hiekkaa, sininen liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Jungle Gym
 • Tuotenumero: NSH-805-285SXSB
 • Takuu 24 kk
 • Valmistajan tuotenumero: 805-285SXSB
 • Pinta-ala: 482 x 416 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
 • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
 • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
 • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero