Luoman mökit

Luoman puutuotteen viehättävä mökkivalikoima on nyt ulottuvillasi Taloon.comissa. Lillevilla pihamökit soveltuvat upeasti vierasmajaksi ja myös säilytystilaksi. Suuremmat soveltuvat myös kesämökiksi. Näyttävät Lillevilla mökit taipuvat moneen ja soveltuvat hienosti suomalaiseen maisemaan. Löydät valikoimistamme Luoman puutuotteen upeat pihamökit alle 10-neliöisestä jopa yli 30 neliöiseen saakka. Kokovalikoimaa siis löytyy ja jokaiseen tarpeeseen oma vaihtoehto. Tutustu upeaan mökkivalikoimaamme ja tilaa jo tänään!

Luoman mökki vierasmajaksi

Kenellepä ei tulisi silloin tällöin kesäisin vastaan se tilanne, että yöpyjiä olisi esimerkiksi kesäjuhlien yhteydessä enemmän kuin sisätiloihin mukavasti mahtuu. Näihin tilanteisiin voi varautua hankkimalla puutarhaan pienen mökin vierasmajaksi. Pieni puinen mökki on mukavan romanttinen ja sellaiseen vieraat on mukava majoittaa. Kun vielä sisustat lomamökin kodikkaaksi, vieraat ovat taatusti tyytyväisiä, kun saavat yöpyä omassa rauhassa. Lomamökki taipuu moneen muuhunkin käyttöön silloin kun vierasmajalle ei ole käyttöä. Se soveltuu erinomaisesti työhuoneeksi tai esimerkiksi perheen teini-ikäisille omaksi piilopaikaksi. Talvisin pikkumökkiä voi käyttää esim. säilytystilana.

Kesämökki helposti ja edullisesti

Luoman mökki on edullinen hankkia ja helppo kasata. Voit tutustua mökin rakentamista esittelevään videoon mökkien tuotekorteilla. Kevythirrestä rakennettava mökki toimii hyvin suomalaiseen mökkimiljööseen. Puu on hengittävä luonnonmateriaali, joten hirsimökissä on hyvä olla. Luoman Lillevilla-mökit toimitetaan puuvalmiina, joten voit päättää pintakäsittelystä itse. Pintakäsittely onkin parasta tehdä siten että se sopii tontin muuhun rakennuskantaan ja omiin mieltymyksiin. Viehättävät ristikkoikkunat ja harjakatto tuovat Lillevilla-mökkiin perinteistä mummonmökin tunnelmaa. Jos haluat mökkitontille edullisen mökkiratkaisun, kannattaa Luoman mökkeihin tutustua. Sopivaa piharakennusta miettiessäsi, kannattaa tutustua myös muihin vierasmajoihin ja pihavarastoihin.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero