Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit1 tuotetta ryhmässä:

Luxo

Valaistus on tärkeä osa niin sisä- kuin ulkotilojenkin viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Toimivaan ja hyvin suunniteltuun valaistukseen kannattaa siksi sijoittaa rahaa. Me olemme keränneet valikoimaamme joukon valaisimien huippubrändejä. Yksi niistä on Luxo, jonka erityisosaaminen on luoda toimivia valaisinratkaisuja erityisesti julkisiin tiloihin. Luxon ammattitaidolla valmistetut valaisimet sopivat moniin erilaisiin käyttökohteisiin. Muistathan tarkistaa myös lamput ja LED-valot -osiomme, kun kaipaat uusia tuulia valaisimiin. Luxon tuotteet eivät jätä sinua pulaan. Unohda pimeässä tihrustaminen ja suuntaa ostoksille verkkokauppaamme.

Luxo on tunnettu ja laadukas valaisinmerkki

Valaisinmerkki Luxo on tunnettu laadustaan ja kestävyydestään. Se on erikoistunut valmistamaan työ- ja toimistokäyttöön sopivia valaisimia ja se panostaakin vahvasti omaan tuotekehitykseen ja testaukseen. Merkki, jolla on hallinnassaan koko tuotantoketju valaisimien suunnittelusta, kehittämisestä ja testauksesta niiden teolliseen valmistamiseen, voi todellakin sanoa olevansa valaisinten asiantuntija. Vuosikymmenen kokemus on tuonut Luxolle järkkymättömän ammattitaidon, jonka hedelmistä pääsevät nauttimaan kaikki brändin valaisimia tilaavat asiakkaamme. Luxon valaisimet ovat helposti asennettavia ja erittäin energiatehokkaita. Valitse siis kokoamastamme tarjonnasta silmääsi miellyttävä ja muutoinkin tarpeitasi vastaava valaisin ja tarkista se yksityiskohtaiset tiedot varmistaaksesi sopivuus omiin tarpeisiisi. Muutamalla klikkauksella saat yhdestä osoitteesta kaiken valaisimiin tarvitsemasi. Käy heti kannattaville valaisinkaupoille Taloon.comiin.

Luxo – Taloon.com tuo arkeesi valoa

Monet ammattilaiset luottavat Luxoon – eikä syyttä! Tuotemerkki on vakiinnuttanut asemansa toimisto- ja julkisten tilojen valaisimien huippubrändinä. Valitse tämä brändi, kun haluat panostaa laatuun, käytännöllisyyteen, tehokkuuteen ja turvallisuuteen. Me haluamme olla aina tekemässä arjestasi parempaa, miellyttävämpää ja energiatehokkaampaa!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
LED-työpistevalaisin Luxo 360 T47 Wh 490x350 mm valkoinen
539 €
Luxo
LED-työpistevalaisin Luxo 360 T47 Wh 490x350 mm valkoinen
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri
Teho
IP-luokka
Korkeus
Syvyys
Leveys
Lamppukanta
0.00