Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit3 tuotetta ryhmässä:

Marathon

Vahvoilla akuilla varmistat välttämättömän virransaannin erilaisissa tilanteissa. Moniin käyttökohteisiin sopivat Marathon-akut tuovat puhtia generaattoreille, telekommunikaatioon, voima- ja valvontalaitteisiin sekä UPS-laitteisiin. Olemme keränneet sinua varten vain parasta, siksi myös nämä akut ovat käytännöllisyydeltään ja tehokkuudeltaan markkinoiden parhaimmistoa. Kun haet toimintaasi uskomatonta tehokkuutta, tutustu myös sähkökeskukset ja sähköjohdot ja kaapelit -osioomme. Marathon on muutakin kuin hikoilua yli 40 kilometrin baanalla. Anna laadukkaiden akkujen hoitaa virtaa kaikkiin tarpeisiisi!

Marathon – agm-akut edullisesti netistä

Hanki nyt kestävät akut erilaisiin tarpeisiin. Marathon on huippuvalmistaja, jonka edulliset mutta sitäkin tehokkaammat akut sopivat loistavasti niin generaattoreiden kuin voima- ja valvontalaitteidenkin voimanlähteeksi. Lisäksi niitä voidaan käyttää hyvin myös UPS-laitteiden ja telekommunikaation tarpeisiin. FT-malliset Marathonin valmistamat akut ovat huippukäteviä, sillä ne ovat helposti asennettavissa esimerkiksi piiloon kaappitilaan. Valitsimme sinua varten nämä kehittyneet akut, joiden tarkemmista tuotetiedoista löytyvät mallivalintaan vaikuttavat yksityiskohdat. Suhteellisen kevyet akut ovat erittäin käyttömukavia ja niistä riittää virtaa noin 12 vuoden ajan paikalliskäytössä. Pitkäikäinen akku on kannattava investointi, joka maksaa itsensä varmasti takaisin vuosien kuluessa. Valitse siis suosikkiakkusi ja tilaa se heti tänään kotiinkuljetuksella haluamaasi osoitteeseen. Tarkemmat toimitusehdot löydät kunkin tuotteen kohdalta.

Marathon – akut vaativaan tarpeeseen Taloon.comista

Akuilla tuot voimaa sinne, missä sitä tarvitaan! Haluamme aina tarjota asiakkaillemme parasta laatua edulliseen hintaan. Siksi myös Marathonin akut poimittiin valikoimaamme. Luotettava ja pitkäikäinen virtalähde pitää koneesi ja järjestelmäsi toiminnassa päivästä, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Valitse oikea kumppani pitkään juoksuun – sen löydät luonnollisesti Marathonin valikoimasta!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Suljettu agm-akku FT Marathon M12V85
255 €
Marathon
Suljettu agm-akku FT Marathon M12V85
Suljettu agm-akku Marathon L12V15 M-M6
99 €
Marathon
Suljettu agm-akku Marathon L12V15 M-M6
Suljettu agm-akku Marathon L12V24 M-M6
109 €
Marathon
Suljettu agm-akku Marathon L12V24 M-M6
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Korkeus
Syvyys
Leveys
0.00