McCulloch lehtipuhaltimet

McCulloch-lehtipuhallin on tehokas työväline, joka sopii pieniin pihatöihin sekä mittaviin talkoisiin. Lehtipuhaltimesta on iloa ympäri vuoden. Keväällä se puhaltaa sivuun hiekoitussepelin jämät ja lumen alta paljastuvat roskat. Kesällä tuulista kyytiä saavat leikatut ruohonkorret, syksyllä puusta pudonneet lehdet ja neulaset. Talvella lehtipuhallinta voi käyttää pakkaslumen poistamiseen portailta ja auton päältä. Monessa mallissa on myös käytännöllinen toiminto, joka muuttaa puhaltimen imuriksi. Monipuolinen laite imee ja murskaa lehdet tiiviiksi silpuksi, joka kertyy laitteen säiliöön. Lehtien latomisen kottikärryyn ja toistuvat retket kompostille voi unohtaa. Taloon.comista voit tilata polttomoottori- tai akkukäyttöisen McCulloch-lehtipuhaltimen. Tutustu kattavaan valikoimaan ja löydä omasi.

Lehtipuhallin koti- ja ammattilaiskäyttöön

Mallista riippuen McCulloch-lehtipuhaltimet on varustettu innovatiivisilla ominaisuuksilla, jotka tekevät laitteen käytöstä yhtä pihajuhlaa. Puhaltimen kokoaminen ja purkaminen käy käden käänteessä. McCulloch-lehtipuhallin on myös aina helppo käynnistää, valitset sitten polttomoottorilla tai akulla toimivan laitteen. Hallintalaitteet ovat selkeät ja helppokäyttöiset, joten puhaltimet käyvät sekä ammatti- että yksityiskäyttöön. Puhallusnopeuden säätäminen on vaivatonta portaattomalla nopeudensäätimellä, kun taas tarkasti muotoiltujen suuttimien aikaansaama keskitetty ilmavirta lisää puhallustehoa. Kädessä kannettavat kevyemmät mallit ovat mainio valinta, jos pihasi on pieni ja haluat käyttää laitetta usein ja lyhyitä aikoja kerrallaan. Isoihin kohteisiin kannattaa harkita selässä kannettavaa reppupuhallinta, jonka kanssa pidemmätkin lehti- ja siivoussavotat sujuvat käsien väsymättä.

Luotettava ja laadukas lehtipuhallin

Vaikka toimivuus on aina ykkönen, muiden McCulloch-tuotteiden tapaan myös McCulloch-lehtipuhaltimet ovat tyyliä arvostavan valinta. Vakuuttava musta väri, huolella suunniteltu muotoilu ja rohkeat keltaiset yksityiskohdat kertovat koneiden ehtymättömästä voimasta. Vuonna 1943 perustettu McCulloch tunnetaan mykyään parhaiten laadukkaista ja suorituskykyisistä puutarhatyökaluistaan. Hanki siis sinäkin pihallesi luotettava McCulloch-lehtipuhallin. Pois alta, risut ja männynkävyt, nyt on siistin pihan aika!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 28.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero