McCulloch lumilingot

McCulloch-lumilinko pelastaa pulasta, kun lumisade on päässyt yllättämään ja piha on lumen peitossa. McCullochin lumilingoissa on hyödynnetty erilaisia älykkäitä ja uudenlaisia ratkaisuja, joiden avulla lumityöt hoituvat nopeasti ja helposti, eikä pakkasessa tarvitse värjötellä turhan pitkään. McCulloch-linkojen tehokas nauhamainen syöttökierukka sekoittaa lumeen ilmaa, mikä helpottaa lumen käsittelyä ja tehostaa työskentelyä. Kaksivaiheisissa lingoissa syöttökierukka syöttää lumen linkoon ja puhallinpyörä vuorostaan linkoaa sen ulos heittotorven läpi. Säädettävä työntöaisan korkeus parantaa työergonomiaa, ja ohjaustehostin helpottaa lumilingon ohjaamista. Ajovalot valaisevat työskentelyalueen pimeässä työskennellessä. Taloon.comin valikoimasta löydät laadukkaat McCulloch-lumilingot erilaisiin tarpeisiin.

Lumenluonti on helppoa kuin heinänteko

McCulloch valmistaa yksi- ja kaksivaiheisia lumilinkoja. Yksivaiheiset lumilingot ovat helppoja käsitellä, ja ne soveltuvat parhaiten kuivan puuterilumen linkoamiseen pienillä alueilla. Tehokkaammat kaksivaiheiset lumilingot käsittelevät helposti ja tehokkaasti myös suuremmat lumimäärät ja soveltuvat laajemmille alueille. Tehokkaan kaksivaihejärjestelmän sekä ohjaustehostimen ja vahvan rengaskuvioinnin tarjoaman hyvän pidon ansiosta saat pihan ja ajoväylät puhtaaksi nopeasti ja vaivattomasti. Käyttömukavuutta lisää hyvin varusteltujen mallien kahvalämmitys, joka estää sormia kylmettymästä kovillakaan pakkasilla.

Taloon.comista saat alkuperäiset varusteet McCulloch-lumilingoille

McCullochilla on pitkä historia suorituskykyisten, kestävien ja luotettavien puutarhakoneiden valmistajana. Raskaat lumityöt hoituvat vaivattomasti McCullochin tehokkailla ja virtaviivaisilla lumilingoilla. Taloon.comista saat McCulloch-lumilinkoihin myös alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet, kuten lumilingon murtopultit, lumiketjut sekä suojapeitteet. Murtopultit estävät vaihdelaatikkoa vaurioitumasta, jos lumilingon syöttökierukka sattuu jäämään kiinni. Lumiketjuilla taas lisäät pitoa lumilingon renkaisiin lumella ja jäällä. Kestävä suojapeite suojaa lumilingon säältä ja pölyltä, kun se ei ole käytössä. Tilaa McCulloch-lumilinko lisävarusteineen helposti netistä!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero