Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit3 tuotetta ryhmässä:

Meater

Kuiviksi käppyröiksi palaneet paistit ja raa’aksi jääneet kanankoivet jäävät historiaan MEATER-paistomittarin avulla! Langaton paistomittari toimii erinomaisesti niin uunissa, grillissä kuin savustuspöntössäkin, ja voit seurata lihan paistumista kätevästi puhelimesi kautta. Bluetooth-yhteyden avulla puhelimeesi yhdistyvä MEATER-paistomittari varmistaa, että saat tasalaatuisen paistotuloksen jokaisella käyttökerralla. Mittari on myös erinomainen lahjaidea esimerkiksi innokkaille grillaajille.

MEATER-paistomittarilla lihan valmistaminen on vaivatonta

MEATER-paistomittarin päät mittaavat sekä lihan sisälämpötilaa että lihaa ympäröivää lämpötilaa, jolloin se pystyy tarkkaan arvioimaan lihan paistumiseen kuluvan ajan. MEATER-applikaatiossa pystyt seuraamaan lämpötilojen kehitystä, paistamiseen kulunutta aikaa sekä lisäämään muistutuksia paistoprosessin eri vaiheisiin. MEATER-applikaatio myös ehdottaa paistamallesi lihalle sopivaa sisälämpötilaa, joten voit valita mieltymyksiesi mukaisen kypsyysasteen. Applikaatio on nopea asentaa ja helppo käyttää, ja se ilmoittaa sekä milloin liha tulee ottaa pois paistumasta että milloin se on valmis syötäväksi tekeytymisen jälkeen. MEATER Link -yhteyden avulla voit seurata toisella puhelimella tai älylaitteella paiston etenemistä vaikkapa toisesta huoneesta, ja MEATER Cloud -pilvipalvelu mahdollistaa etäkäytön internetin kautta.

Langaton MEATER-paistomittari näppärästi verkosta!

Langattomassa MEATER-paistomittarissa on ladattava akku, ja sen mukana tulee paristokäyttöinen, puinen laturi. Tyylikkään laturin saa kiinnitettyä esimerkiksi grillin kylkeen tai jääkaappiin magneeteilla, joten se on aina helposti saatavilla. MEATER-paistomittari on helppo puhdistaa huuhtomalla se juoksevan veden alla ja pesemällä se miedolla saippualla. Paistomittari ei ole täysin vedenpitävä, joten sitä ei voi upottaa nesteeseen pitkäksi aikaa, eikä se siten myöskään sovellu keittämiseen tai uppopaistamiseen. Lihan, kanan ja kalan paistamiseen MEATER on verraton apulainen, jonka avulla lihan kypsyyttä voi kätevästi seurata vaikka sohvalta tai muiden askareiden lomasta.

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Langaton paistomittari Meater + älypuhelin
109 €
Meater
Langaton paistomittari Meater + pitkä kantomatka Ilmainen toimitus!
Langaton paistomittarisetti Meater Block 4 mittaria + tukiasema
279 € 299 €
Meater
Langaton paistomittarisetti Meater Block 4 mittaria + tukiasema ALE 20€ 31.12. ASTI KAMPANJA
Langaton paistomittari Meater älypuhelimella
89 €
Meater
Langaton paistomittari Meater Ilmainen toimitus!
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
0.00