Mehulingot

Mehulinko on erinomainen ratkaisu, kun haluat itsetehtyä mehua vaikkapa joka-aamuiseen aamupalapöytään tai pikaiseksi välipalaksi kiireisenä päivänä. Kun valitset lingon, jonka osat kestävät konepesun, ei lingon puhdistamiseenkaan tarvitse hukata kallisarvoista aikaa. Tuore mehu on herkullinen ja terveellinen tapa nauttia päivän vihannekset ja vitamiinit, minkä lisäksi se maistuu myös lapsille. Taloon.comin valikoimista löydät nopeat ja tehokkaat mehulingot erilaisiin tarpeisiin helposti kotiinkuljetettuna, joten mehustamisen aloittaminen ei voisi olla enää helpompaa.

Monipuolinen mehulinko

Myös mehulingoissa on eroja. Sopivaa mehulinkoa valitessa kannattaakin huomioida erityisesti lingon koko, konepestävyys sekä syöttöputken koko. Kompaktimmat mehulingot eivät tarvitse juurikaan säilytystilaa ja osien pesu astianpesukoneessa säästää aikaa ja vähentää työmäärääsi. Aikaa säästää myös kookas syöttöaukko. Suurella syöttöaukolla varustettuun mehulinkoon voit laittaa vaikkapa kokonaisia omenoita, kun taas pienempää aukkoa varten suuremmat hedelmät ja vihannekset tulee pilkkoa mehustamista varten. Ota huomioon myös lingon mukana tulevan mehukannun tilavuus. Mikäli teet mehua vain itsellesi tai muuten hyvin pieniä määriä, riittää pienempikin mehukannu, kun taas suurempia mehumääriä tarvitsevan kannattaa harkita suuremmalla mehukannulla varustettua mallia.

Maukasta mehua hedelmistä ja vihanneksista

Mehulingon hankintaa suunnitellessa on tärkeää huomioida myös se, millaista mehua haluat tehdä. Mehulingot sopivat käytettäväksi helposti mehustettavien kasvisten ja hedelmien kanssa, joten lingolla saat aikaiseksi vaikkapa herkulliset kurkku-, tomaatti- ja hedelmämehut. Mikäli haluat lisäksi mehustaa myös oraita, versoja, lehtikaalia tai muita kuivia kasviksia, on mehupuristin oikea valinta, sillä sen hitaampi mehustustapa irrottaa tehokkaammin mehua myös kuivemmista aineksista. Mehupuristimiin verrattuna mehulinko on kuitenkin nopeampi ja helppokäyttöisempi ja onkin siksi erinomainen valinta käyttäjälle, joka suosii kätevyyttä ja tehokkuutta arjessaan.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 1 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero