Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Pe 25.10. klo 8.30-16 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
 • Myyntipalvelumme palvelee,
  kun haluat:
 • - Tilata tuotteen puhelimitse
 • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 10.00-15.00

Tiistaina 19.11. suljettu.
Keskiviikkona 29.5. ja Helatorstaina 30.5. asiakaspalvelu suljettu
 • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
 • - Tietoa tilauksesi tilasta
 • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
Pitkäperjantaina 19.4. sekä
Toisena pääsiäispäivänä
Ma 22.4. myymälä on suljettuna
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
Valtaosa postipaketeista kulkee normaalisti: seurantamme mukaan tällä viikolla lähetetyt paketit matkalla keskimäärin 1,6 arkipäivää. Osassa paketeissa muutaman päivän viiveitä.
Soita ja tilaa 010 440 9200 Puhelinmyyntipalvelu 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18

Mittatilaustiskipöytä Stala puhelinpalvelutuote

Klikkaa tähtiä päästäksesi arvosteluihin

Stalan klassikkotiskipöytä Seitsikko on uudistunut!

Kaikki tuntevat Stalan teräksisen Seitsikko-tiskipöydän, josta on tullut suomalaisen keittiön kätevä ja kestävä klassikko. Seitsikkoon on tullut uusia allasmalleja - altaita on nyt kahdeksan ja lisäksi on valittavissa terästaso ilman allasta. Seitsikon uusi tasopaksuus on 20 mm, sen lisäksi on saatavana 30 ja 40 mm tasopaksuus. Seitsikko-tiskipöydät on nyt saatavana uusilla StalaTex-kuvioilla. StalaTex-kuoseja on kahdeksan, luonnosta inspiraationsa saanutta kuosia. Kuosit on suunnitellut suomalainen muotoilija Harri Koskinen.

Tilaaminen on helppoa! Voit suunnitella juuri omaan tilaasi ja tarpeisiisi sopiva keittiötason tiskialtaineen ja valita siihen kaikki askareitasi helpottavat lisävarusteet. Kaikki Seitsikko-tuotteet valmistetaan Lahdessa Stalan tehtaalla mittojesi mukaan.

Seitsikko sopii parhaiten asennettavaksi seinää vasten. Altaissa valittavanasi on useita 1-, 1½- ja 2-altaisia malleja sekä lisäksi pelkkä terästaso ilman allasta. Allasmallien lisäksi voit tietenkin valita myös tason mitat (pituus, leveys ja korkeus), altaiden sijainnin, reunaprofiilin, tason pintakuvion, lieden asennusaukon sekä reiät hanalle ja mahdollisille lisävarusteille kuten pesuaineannostelijalle ja pohjaventtiilin kaukosäätimelle. Stalan mittatilaustiskipöydän toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen vahvistamisesta ja se toimitetaan sinulle kotiin!

Tiskipöydän todellinen myyntihinta määräytyy tuotteen mittojen ja ominaisuuksien mukaan. Huomioithan, että kyseessä on mittatilaustuote, jolla ei ole palautusoikeutta.

Suunnittele ja tilaa

Altaan suunnittelu ja tilaaminen on todella vaivatonta ja voitkin valita jommankumman seuraavista vaihtoehdoista:

1. Ota puhelin käteen ja soita taloon.comin puhelinmyyntiin numeroon 010 440 9200. Asiantunteva myyjämme suunnittelee tiskipöydän sinulle puhelun kuluessa, kertoo altaan hinnan, pyytää yhteystietosi ja lähettää altaan suunnitelman mittapiirroksineen ja hintoineen sinulle vielä sähköpostilla hyväksyttäväksi.

2. Klikkaa alla olevasta linkistä Stala*Designeriin ja suunnittele itse oma keittiötaso-tiskiallasyhdistelmäsi. Suunnitteluohjelma laskee sinulle oikean hinnan sitä mukaa, kun lisäät, muutat tai poistat tietoja ja lisävarusteita. Kun suunnitelmasi on valmis, voit toki tulostaa ja tallettaa sen itsellesi PDF-dokumenttina ja/tai lähettää linkin suunnitelmaan omaan sähköpostiisi. Tärkeintä on, että lähetät suunnitelmasi meille sähköpostilla käyttäen Stala*Designerin Valmis-lehdykällä olevaa Lähetä-painiketta. Täytä ensin Lähettäjä-kenttään Oma Nimesi, Puhelinnumerosi ja Sähköpostiosoitteesi (esim. Maija Meikäläinen, 050-7780964, maija.meikalainen@gmail.com). Yhteystietojen täyttäminen on ERITTÄIN TÄRKEÄÄ, jotta myyjämme voi ottaa sinuun yhteyttä! Vastaanottaja-kenttään täytetään myyntipalvelumme sähköpostiosoite myynti@taloon.com. Kun saamme sähköpostisi, myyjämme ottaa sinuun yhteyttä saman tai seuraavan arkipäivän aikana.

Stala designer

Stala designer

Siirry Stala*Designeriin >
Huomioithan suunnitelmassasi, että hanareikä ja mahdollisten lisävarusteiden kuten pesuaineannostelijan ja venttiilin kaukosäätimen vaatimat reiät kannattaa aina lisätä suunnitelmaan, niin saat koko tiskipöydän helposti hanaa vaille asennusvalmiina!

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Stala
 • Tuotesarja: Seitsikko
 • Tuotenumero: STALA-MITTA
 • Väri: Ruostumaton teräs
 • Materiaali: Ruostumaton teräs
 • Asennustapa: Kaapiston päälle
 • Takuu: 24 kk
0.00