Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

Murray ruohonleikkurit

Murrayn-tuotteet sopivat täydellisesti sinulle, joka etsit luotettavaa ja arvostettua kumppania helpottamaan kiireistä arkea. Murray on valmistanut laadukkaita, edullisia ruohonleikkureita jo yli 90 vuoden ajan. Murray-tuotteilla leikkaat pihasi nurmikon nopeasti ja helposti, niin että sinulla jää aikaa myös muuhun hauskan pitoon. Get it done. Go have fun!

Työnnettävä, itsevetävä vai päältäajettava -ruohonleikkuri?

Murray-ruohonleikkureista löytyy sopiva leikkuuväline jokaiseen tarpeeseen, niin pieneen kuin suurikokoiseenkin pihaan. Murray-ruohonleikkureissa käytetään laadukkaita Briggs & Strattonin -moottoreita, joissa riittää tehoa, vääntöä ja kestävyyttä. Pienille ja keskikokoisille pihoille sopii hyvin työnnettävä ruohonleikkuri. Jos kaipaat hieman kevyempää työskentelyä, valitse silloin itsevetävä ruohonleikkuri, jolloin riittää, että kävelet ruohonleikkurin perässä ja ohjaat sitä. Suuremman pihan hoitoon sopii erinomaisesti päältäajettava ruohonleikkuri, jolla saat hoidettu pihan hoidon helposti ja nopeasti alta pois. Saattaa toki käydä niin, että innostut nurmikonleikkuusta niin, että haluat myös ajalla naapurin pihan!

Murray-ruohonleikkurit tarjoavat käyttäjilleen jännittäviä ja toimivia ominaisuuksia sekä tietenkin erinomaisen leikkuujäljen. Kun leikkaat nurmikon Murray-ruohonleikkurilla, voit nauttia hyvin hoidetusta nurmikentästä varhaisesta keväästä syksyyn. Kesytä nurmikkosi Murrayn varmatoimisella, kestävällä ruohonleikkurilla, ja sinulla on enemmän aikaa rentoutua, pitää hauskaa ja nauttia hyvin hoidetusta puutarhastasi. Anna Murrayn tehdä työt puolestasi.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 10.
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00