Naisten työhousut

Naisten työhousut tekevät työskentelystä mukavampaa ja tehokkaampaa! Laadukkaat ja kestävät naisten työhousut löydätkin monipuolisista valikoimistamme näppärästi muutamalla hiiren napsautuksella. Työhousuja on monissa malleissa ja erilaisilla käytännöllisillä ominaisuuksilla varustettuna, jotta työskentely kävisi aina sujuvasti ja mukavasti. Tehokkaaseen toimintaan tarkoitetut Blåkläder työhousut varmistavat käytännöllisen työnteon, säästä tai olosuhteista riippumatta. Tyylikkäitä naisten mallisia työhousuja löytyykin valikoimistamme joka tarpeeseen, niin työmaalle kuin kotirintamallekin!

Monipuoliset naisten työhousut löydät valikoimistamme kaikkiin tarpeisiin

Meiltä löydät naisten malleissa niin laadukkaat puutarhurin housut, maalarin housut, riipputaskuhousut, highvis-housut kuin työkäyttöön soveltuvat kiltitkin hyvännäköisissä malleissa ja käytännöllisinä. Housujen laadukkaat materiaalit ja paikoittain vahvistetut saumat takaavat niiden kestävyyden vaativimmissakin olosuhteissa. Housujen monipuoliset taskut pitävät työtarvikkeet ja muut välineet kätevästi mukana ja paikoillaan, ja voitkin valita housusi esimerkiksi vasaralenkillä, henkilökorttitaskulla, D-renkaalla, mittataskuilla ja reisitaskuilla. Käytännöllinen työnteko onnistuu ja sujuu mukavasti, kun panostaa oikeanlaiseen ja asianmukaiseen vaatetukseen – niin vapaa-aikana kuin töitä tehdessäkin!

Tilaa Taloon.comista naisten työhousut sekä muut hyödylliset työvaatteet

Toimivampi työskentely ja rennompi vapaa-aika – sitä varten me tarjoamme laatuvaatteita tunnetuilta valmistajilta, kuten Blåkläder ja Snickers Workwear. Varustaudu joka säähän ja tilaisuuteen käytännöllisillä vaatteilla, eikä sinun tarvitse käyttää energiaasi turhien huolehtimiseen. Työhousujemme väreissäkin on valinnanvaraa, oli tarvetta sitten näkyville huomioväreille tai sopi muihin työvaatteisiisi sitten parhaimmin mariininsininen, musta, viininpunainen, harmaa tai keltainen. Entä mitä muuta tarvitset toimivaan työvaatekokonaisuuteesi? Meiltä kannattaa tilata samalla kertaa myös paidat ja liivit sekä tietysti käytännölliset työlaukut moneen käyttöön ja tarpeeseen. Taloon.com on kanssasi tekemässä työnteosta mukavampaa ja tehokkaampaa!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero