Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit1 tuotetta ryhmässä:

Nestor Cables

Uudet teknologiat ovat tuoneet mukanaan myös uusia tarpeita. Me haluamme olla aina ajan hermolla ja tarjota asiakkaillemme kehittyneimmät ja kestävimmät teknologiatarvikeratkaisut jokapäiväiseen käyttöön. Nestor Cables on laatumerkki, jonka puhelinsisäkaapelit myymme netissä metreittäin. Kun haluat tehdä kerralla hyvää, ota käyttöön Nestor Cablesin johdot. Meiltä löydät myös kaikki muut tele ja datakaapelit vaativiinkin tarpeisiin. Hanki siis kaikki tarvittavat kaapelit ja johdot kätevästi yhdestä paikasta muutamalla klikkauksella. Tervetuloa kaapeliostoksille!

Nestor Cables – laadukkaat puhelinsisäkaapelit netistä

Nestor Cables on tietoliikenne- ja teollisuuskaapeleiden rautainen ammattilainen. Suomalainen yritys on vakiinnuttanut asemansa kaapelimarkkinoiden vahvana toimijana, ja se tuottaa vuosittain lähes 80 000 kaapelikilometriä vaativien ja laatua arvostavien asiakkaiden käyttöön. Siksi myös Taloon.com on valinnut Nestor Cablesin puhelinkaapelit sinua varten. Tilaat ne helposti netistä muutamalla hiiren napsautuksella. Tutustu siis heti kattavaan valikoimaamme, josta löydät puhelinsisäkaapelit metreittäin myytynä. Rakenteeltaan kehittyneet kaapelit on valmistettu parhaista materiaaleista, ja niiden teknologia on huippuluokkaa. Kaapeleiden päälohko koostuu 5–10 peruslohkosta. Tutustu vielä yksityiskohtaisiin tuotetietoihin ja kerää puhelinjärjestelmäsi pelittävyyttä lisäävät kaapelit, jotka toimitamme luonnollisesti haluamaasi osoitteeseen. Meiltä löydät kaikki sähköjohdot, kaapelit ja muutkin asennustuotteet ammattilaistason tele- ja sähköasennuksiin. Kun ostat Nestor Cables -laatua Taloon.comista, lisäät arkeen helppoutta!

Nestor Cables – liityntäverkon sisäasennuskaapelit teleasennukseen hyvään hintaan

Laita puhelinverkkosi kuntoon kehittyneillä ja moderneilla tarvikkeilla. Kerää ostoskoriisi haluamasi tuotteet ja nauti tilaamisen yksinkertaisuudesta. Nettishoppailu on nopea ja miellyttävä tapa, joka säästää aikaa olennaiseen, eli arjen pieniin nautintoihin!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Puhelinsisäkaapeli RKKN 2x0,6  500/P2 SIPU
0.39 € / METRI 0.50 €
Nestor Cables
Puhelinsisäkaapeli RKKN 2x0,6 500/P2 SIPU ALE 22%
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Leveys
0.00