Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

OverLED

Saunan LED-valaisimet ovat nykyaikaa! Ne ovat pienikokoisia ja mekaanisesti kestäviä, eivätkä hajoa pienistä kolhuista. Energiapihit ja pitkäikäiset LED-valaisimet ovat fiksun ja säästäväisen saunansisustajan valinta. Niillä pystyt myös suuntaamaan valon sinne, minne haluat ja minne valoa tarvitset. OverLEDin valikoimista löydät markkinoiden tyylikkäimmät kiuasvalaisimet, saunavalaisinsarjat sekä lisävalaisimet. Laita korvan taakse OverLed, ja tilaa omasi Taloon.comista!

OverLED saunan LED-valot ovat helpot ja turvalliset asentaa

Led-valot ovat tulleet hiipimällä valaistusmarkkinoille ja taitavat pian vallata ne kokonaan. Ja mihin pienet, pistemäiset ja turvalliset valaistusratkaisut sopisivatkaan paremmin kuin saunaan? OverLEDin valikoimista löydät valaisimia 6-9-12 lampun sarjoissa, ja värit ovat kulta, musta ja hopea. Löydät siis varmasti myös itseäsi eniten miellyttävät väriyhdistelmät. Valaisimet käyttävät 12 voltin vaihtovirtaa, joten niiden asentaminen on turvallista ja helppoa. Kätevä jakotukki ja pikaliittimet tekevät asentamisen, huollon ja vaihtamisen näppäräksi ja nopeaksi. Seikkaperäiset ohjeet varmistavat, että pystyt tekemään asennuksen sähköturvallisuusmääräysten mukaisesti. Valaisimemme ovat ohjeiden mukaisesti asennettuina turvallisia ja käyttökelpoisia löylyhuoneessa, sillä silikonijohdon ja lisäsuojan ansiosta ne kestävät jopa + 180 asteen kuumuutta.

OverLED tarjoaa kestävää ja tunnelmallista valoa

LEDien erinomainen suunnattavuus tekee niistä sisustuksellisia ja tunnelmallisia valaisimia. Vaikka mallistomme on suunniteltu erityisesti saunavalaistukseen, pistemäiset LED-valot sopivat myös esimerkiksi kylpyhuoneeseen ja vaikka makuuhuoneen tunnelmaa tuovaksi sisustukselliseksi elementiksi. Valikoimaamme kuuluvat myös erilliset kiuas- ja lisävalaisimet. Saunan LED -sarjaan voit tilata ja liittää maksimissaan 16 valaisinta. Yhdellä sarjalla teet siis jo todella näyttävän valaistuksen. Valitse fiksuun, edulliseen, kestävään ja energiaa säästävään valaistukseen tunnelmallinen LED. Katso kaikki muu tarpeellinen sauna-osiostamme. Ja jos myös kylpyhuone on uusimisen tarpeessa, tiedät, mistä löydät parhaat tarvikkeet ja välineet!

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.1 tähteä. Tuotearvosteluja on 7.
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00