Paineilmamutterinvääntimet ja pulttipyssyt

Paineilmamutterinväännin tehokkaaseen työskentelyyn. Paineilmalla toimiva mutterin väännin on kestävä ja tehokas valinta muttereiden irrotukseen ja kiristämiseen. Autokorjaamoiltakin tuttu mutterinväännin on oivallinen apua myös kotiautotalliin renkaan pulttien irrotukseen. Pulttipyssyllä hoituu esimerkiksi autonrenkaiden vaihtaminen käden käänteessä. Taloon.comista saat paineilmakäyttöiset mutterinvääntimet, pulttipyssyt ja tarvikkeet edulliseen hintaan. Luota sinäkin paineilman voimaan ja tilaa paineilmatyökalut kotiin, pajalle tai työmaalle.

Paineilmamutterinväännin renkaanvaihtoon

Monien mielestä paineilmamutterinväännin on se ainoa oikea työkalu autonrenkaanvaihtoon. Paineilmatyökalu onkin kestävä ratkaisu sähkötyökalun tilalle tai rinnalle. Tehokkaalla pulttipyssyllä avaat tiukkaankin jumittuneen pultin tuossa tuokiossa. Myös kiristys sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Pulttien kiristäminen on auton turvallisuuden kannalta ehdottoman tärkeää. Auton renkaidenvaihto on joka tapauksessa suoritettava joka vuosi kahteen kertaan. Säästä renkaanvaihtokuluissa vaihtamalla renkaat itse sopivilla välineillä. Varsinkin useamman auton omistaja voi säästää tässä sievoisen summan. Pulttipyssyksikin kutsutulla mutterinvääntimellä vaihdat renkaat helposti vuodesta toiseen.

Paineilmatyökalut joka lähtöön

Tilaa paineilmatyökalut ammattimaiseen työskentelyyn. Paineilmatyökalujen kanssa ei tarvitse murehtia akun hyytymisestä eikä kehnoista moottoreista. Paineilma mutterinvääntimellä avaat ja kiristät pultit ja mutterit ilman hikipisaroita. Paineilmatyökalut ovat monikäyttöisiä ja kestäviä. Kerran hankittuun kompressoriin voi hankkia aina tarpeen mukaan lisää sopivia työkaluja. Meiltä saat myös kompressorit ja paineilmaletkut samalla tilauksella. Tee tilaus jo tänään niin toimitamme työkalut kotiisi mahdollisimman pian ja pääset nauttimaan työskentelyn helppoudesta uusien työkalujen ansiosta.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero