Palosuojatut takit

Turvalliseen ja tehokkaaseen työntekoon löydät valikoimistamme laadukkaat palosuojatut takit. Palosuojattuja takkeja on saatavilla moneen käyttöön ja tarpeeseen, niin sadetakkeina kuin talvitakkeinakin, heijastimilla ja huomioväreillä tai ilman. Kestävät ja kovaankin kulutukseen tarkoitetut takit ovat Snickers Workwear, Atex sekä Blåkläder -valmistajien laatutuotteita. Panosta käytännölliseen ja turvalliseen työntekoon asiaankuuluvilla varusteilla ja vaatteilla!

Palosuojatut takit on valmistettu kovaankin kulutukseen ja käyttöön

Kovaan käyttöön suunniteltu työvaate on aina hankinnan väärti, sillä se kestää ja parantaa mukavuuttasi erilaisissa olosuhteissa. Se vaikuttaa toki työtehokkuuteenkin ja sitä kautta myös lopputulokseen. Palosuojattu takki on myös turvallisuuttasi lisäävä, ja voit valita sen huomiovärisenä ja heijastimin varustettuna näkyvyyden parantamiseksi pimeämmälläkin. Erilaisia palosuojattuja takkeja valikoimissamme riittääkin moneen käyttöön. Voit tilata omasi esimerkiksi mariininsinisenä, punaisena, mustana tai keltaisena. Laadukkaissa takeissa on työntekijän mukavuus otettu aina huomioon, ja ne onkin varusteltu käytännöllisin taskuin ja materiaalein, jotka tuntuvat mukavalta päällä. Laadukkaista materiaaleista valmistettu takki kestää käytössä kauan, ja niitä löydät valikoimistamme joka vuodenaikaan.

Varmista turvallisuutesi työmaalla ja tilaa palosuojatut takit Taloon.comista

Työnteko käy tehokkaasti ja vaivattomasti, kun siihen varustautuu hyvin. Turvallisuus on myös töissä asia, johon on syytä kiinnittää erityistä huomiota. Siksi me Taloon.comissa tarjoammekin ensiluokkaisia vaihtoehtoja erilaisiin työkäyttöihin. Töissä on tärkeää pukeutua säähän ja tilanteeseen sopivasti, ja esimerkiksi näkyvyys voidaan varmistaa kätevästi heijastinnauhoilla ja huomioväreillä. Huomaathan myös muut työvaatteemme: esimerkiksi työhousut ja työhaalarit-osioistamme voit tehdä laadukkaita ja hyödyllisiä hankintoja edullisesti. Taloon.com on apunasi tekemässä työskentelystä tehokasta ja vapaa-ajasta rennompaa!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero