Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit3 tuotetta ryhmässä:

Pattex

Kivilaatat, betoni ja pelti ovat lujia materiaaleja, mutta joskus niihinkin saattaa tulla murtumia ja säröjä, jotka voivat lisätä kosteus- ja muiden vaurioiden riskiä esteettisten haittojen lisäksi. Kun haluat laittaa rikkoutuneen pinnan kerralla kuntoon, voit luottaa Pattex-tuotteisiin. Kemiallinen metalli luo kovimpiinkin materiaaleihin uskomattoman kestävän ja käsittelykelpoisen pinnan. Superspackel taas sopii loistavasti puun, kuitulevyjen ja betonin tuunaukseen. Osta omasi nyt Taloon.comista kätevästi, edullisesti ja kotiinkuljetuksella!

Pattex – pikainen ja kestävä apu murtumien korjaukseen

Vaurioitunut materiaali kannattaa korjata ajoissa, ennen kuin se alkaa aiheuttaa muita ongelmia. Kun etsit erittäin kestävää tasoitetta, joka jättää materiaaleihin sileän pinnan, hanki Pattexin kemiallinen metalli tai superspackel. Nimiensä mukaisesti ne ovat järeitä tuotteita, joiden antamaan tulokseen vaativampikin remonttireiska on tyytyväinen. Kemiallisen metallin ja superspackelin suuri etu on, että voit käsitellä niillä korjattua pintaa haluamallasi tavalla, sillä tasoite ei kutistu eikä halkeile. Nopeasti kuivuva tasoitusmateriaali on iso apu tilanteissa, joissa remonttia halutaan saada etenemään hyvässä tahdissa. Erittäin käyttömukavat Pattex-tuotteet kannattaa hankkia edullisesti verkkokaupastamme – tarjoamme käyttöösi erilaisia pakkauskokoja omien tarpeidesi mukaan. Tarkista vielä tuotetiedoista niiden sopivuus juuri omaan käyttökohteeseesi, tilaa omasi kotiinkuljetuksella ja laita hanskat heilumaan! Pattexilla häivytät järeimmänkin materiaalin pikku virheet hetkessä.

Pattex on jokaisen remontoijan luottotuote – hanki nyt netistä

Täytä, liimaa ja tiivistä laatutuotteella. Pattexilla käsiteltyjä pintoja myös poraat, maalaat ja hiot mielesi mukaan. Hanki luottotuotteet nettikaupastamme edullisesti ja huomaa myös maalit, liimat, massat - ja työtarvikkeet-osiomme, joilla täydennät pakkisi iskukuntoon.

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Kemiallinen metalli medium
42.80 € / pkt
Pattex
Kemiallinen metalli medium 920g/0,56l pp
Lasikuitukorjaussarja
33.10 €
Pattex
Lasikuitukorjaussarja Plastic Padding 250 ml
Lasikuitutäyte pp medium
38.50 € / pkt
Pattex
Lasikuitutäyte pp medium 700g/0,56l 15
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
0.00