Peltikaton pesu

Sinkitty pelti on erittäin kestävä kattomateriaali ja myös helppohoitoinen, usein pesu riittää. Peltikaton peset kätevästi harjalla tai painepesurilla. Lehdet, risut ja muut roskat kannattaa puhdistaa katolta ja ränneistä. Kiinnikkeiden kunto ja kiinnitys tulee tarkistaa myös vuosittain ja tarvittaessa korjata löydetyt viat pikimmiten. Kattoturvatuotteiden ja läpivientien kohdat tulee tarkistaa vuosittain. Samoin tarkistettavia kohtia ovat myös LVI-läpiviennit ja niiden muoviosat, kattoluukku ja sen ympäristö, läpivientien pellitykset, hoitotasot, lumiesteet, lapetikkaat sekä niiden alapuoliset pellit.

Meiltä löydät juuri sopivat pesuaineet ja tarvikkeet katon pesua varten

Peltikaton pesuaine on likaa, rasvoja, öljyä ym. emulgoiva pesuliuos, joka sisältää ammoniakkia. Se on tehty sinkittyjen pintojen puhdistukseen ennen maalausta ja se soveltuu myös aikaisemmin maalattujen pintojen pesuun.

Tilaa markkinoiden parhaat pesutarvikkeet Taloon.comista

Oman talon huolto on mukavaa puuhastelua ja nikkarointia, jossa näkee oman käden jäljen välittömästi. Talon pienet huoltotyöt ovat helppoja varsinkin Taloon.comin laadukkailla tuotteilla.

Laitamme tilauksesi sinulle tulemaan nopeasti, tilaa samalla meiltä myös muu katon pesuun tarvittava, kuten painepesurit ja kasteluletkut.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero