Perävaunut ja trailerit

Perävaunu tai traileri on välttämätön apuväline, kun on tarve kuljettaa kuormia, jotka eivät mahdu auton kyytiin. Kun ilmaantuu tarvetta suurempien tavaramäärien kuljetukseen, harrastevälineiden kuljettaminen vaatii tilaa, puutarhajätteet pitäisi saada pois pihalta tai puukuorma pitäisi tuoda varastoon, kannattaa tutustua Taloon.comin laadukkaiden perävaunujen ja trailerien valikoimaan. Rakenteeltaan yleisimmin kevyt keskiakseliperävaunu soveltuu monenlaisten kuormien kuljettamiseen. Valikoimassa on näppäriä ja pienikokoisia sinkkipeltivaunuja sekä erittäin tilavia kuumasinkittyjä ja kokoon hitsattuja vaunuja, joihin lastaa huoletta suuretkin kuormat. Vankkarakenteinen ja laadukas kärry ei pompi tyhjänäkään. Kuumasinkitys upottamalla on pitkäaikaisin menetelmä ruostumista vastaan, joten tällaisilla vaunuilla on myös huomattava ruostumattomuustakuu.

Peräkärry kuomulla tai ilman

Valikoimassa on peräkärryjä sekä kuomulla että ilman. Pienemmät kuormat saa tarvittaessa peiteltyä myös pressuilla, mutta korkeampien ja säälle alttiimpien kuormien kuljettajan kannattaa valita käyttöönsä kuomukärry. Kuomu suojaa myös kärryä sääolosuhteilta, kun esimerkiksi vesi ei pääse turhaan seisomaan lavalla. Saranoidut, irrotettavat etu- ja takalaidat helpottavat erilaisten kuormien kuljettamista ja saranoitu takalaita voi toimia myös ajosiltana helpottaen kuormaamista. Myös kippi helpottaa kärryn käyttöä ja kaasujousikeventeisenä se tekee käytöstä vaivatonta. Laadukkaasti kuumasinkitty kärry ei pääse ruostumaan, vaikka se joutuisikin viettämään aikaa taivasalla, ja hitsaamalla koottu kärry ei nitise liitoksissaan, vaan todella kestää käytössä. Lehtijouset ja iskunvaimentimet pehmentävät kärryn kulkua. Lavan sisäpuoliset sidontalenkit ja köysikoukut lavan ulkopuolella ovat helpottamassa kuormien sitomista ja tekevät kuljetuksesta turvallista. Kärryn säilytystä taas voi olla helpottamassa nokkapyörä, jolla varustetut kärryt seisovat tukevasti vaakatasossa.

Perävaunu kätevästi Taloon.comista

Kärryn oheen kannattaa hankkia varkailta suojaava kuulakytkinlukko, jonka turvin kärryä uskaltaa säilyttää myös ulkona. Laadukas kärry kestää aikaa ja kuljettaa kaikki kuormasi perille. Tutustu Taloon.comin valikoimaan ja tilaa omasi jo tänään!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 16.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero