Plasmo muovinen sadevesijärjestelmä

Plasmo muovinen sadevesijärjestelmä koostuu sadevesijärjestelmään kuuluvista osista, joista sinä voit valita itsellesi kaikki puuttuvat tai rakentaa kokonaisen järjestelmän ihan itse. Plasmon muoviseen sadevesijärjestelmään kuuluu niin putkia kuin kiinnitystarvikkeitakin. Muutkin tarvikkeet, joilla rakentaminen onnistuu poimit Taloon.comista kätevästi samaan tilaukseen. Käy siis ostoksille jo tänään!

Plasmo muovinen sadevesijärjestelmä takaa toimivan sadevesijärjestelmän

Sadeveden poistaminen on tärkeää monestakin syystä. Sitä voidaan myös hyötykäyttää, jos se ohjataan esimerkiksi isoon säiliöön. Mutta jotta se saataisiin hyötykäyttöön, täytyy se myös saada kerättyä talon katolta. Tässä projektissa sinua auttavat Plasmon muoviset osat, joilla saat rakennettua oman sadevesijärjestelmäsi aina ensimmäisestä vaiheesta loppuun saakka. Aloita räystäskourujen hankinnasta. Niiden jatkeeksi tarvitset syöksyputkia, joita pitkin vesi saadaan virtaamaan alas. Saatavana on myös taivutettuja putkia ja jatko-osia. Räystään päät tukitaan päätykappaleilla, jotta vesi ei valuisi sieltä, mistä sen ei pidä valua. Näiden lisäksi valikoimasta löytyy muun muassa kulmakouruja ja laajennusjuoksutusosia sekä asennustarvikkeita, kuten putkenkiinnityssarjoja ja liimaa. Taloon.com takaa, että mitään ei jää puuttumaan!

Plasmo muovinen sadevesijärjestelmä saatavana nyt Taloon.comista

Plasmo muovinen sadevesijärjestelmä takaa sen, että sadevesi päätyy aivan muualle kuin katolle. Voit säästää vesilaskussa laittamalla esimerkiksi suuren säiliön räystään alle. Näin säiliöön tippuva sadevesi voidaan käyttää hyödyksi esimerkiksi puutarhassa. Kätevää, eikö totta? Kukaan tuskin haluaa sadeveden kastelevan talon seiniä, kun se valuu niitä pitkin. Katot ovat sellaisia kohtia, joista kannattaa pitää huolta. Laita siis sadevesijärjestelmä kuntoon Taloon.comin avulla.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 7.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero