Porakoneet

Verkkovirtaan kytkettävä porakone pitää vielä pintansa akkuporakoneiden joukossa. Taloon.comista löydät alan johtavien brändien porakoneet ja porakoneiden tarvikkeet esim. Bosch ja Ryobi. Kaikki tuotteet onnistuneeseen poraukseen verkkokaupastamme. Valikoimistamme löydät porakoneet, jotka saat luotettavasti kytkettyä pistotulpalla verkkovirtaan, eikä tarvitse pelätä akun hyytymistä. Hyvässä porakoneessa on riittävästi säätömahdollisuuksia ja riittävän pitkä johto. Taloon.comin sähkötyökalujen valikoimista löydät myös ammattikäyttöön suunnatut kestävät ja tehokkaat porakoneet ja poranterät.

Porakoneet verkkovirralla

Porakoneita on valtavasti erilaisia eri käyttötarkoituksiin ja eri tasoisille käyttäjille. Olemme koonneet asiakaslähtöisen valikoiman porakoneita, jotta jokaiselle löytyisi helposti se sopivin vaihtoehto. Verkkovirralla toimiva porakone on yleensä akkukonetta kevyempi ja toinen hyöty on se, että akku ei pääse loppumaan kesken työnteon. Ammattikäyttöön tarkoitetut Boschin porakoneet ovat todella tehokkaita ja kestäviä. Niillä poraat tehokkaasti reikiä koviin materiaaleihin ja ne sopivat myös sekoittamiseen.

Porakone joka tarpeeseen

Valikoimissamme on porakoneet jokaiseen käyttötarkoitukseen. Meiltä löydät myös poravasarat ja ruuvinvääntimet tehokkailla vääntömomenteilla ja laadukkailla moottoreilla varustettuna. Osta sähkötyökalusi luotettavasti rakentamisen asiantuntijalta. Pylväsporakone kuuluu myös jokaisen kotinikkarin perustyökaluihin ja löydät valikoimistamme esimerkiksi Boschin pylväsporakoneen, joka kelpaa varmasti vaativammankin kotiverstaan käyttöön. Tilaa samalla laadukkaat ruuvikärkisarjat ja poranterät. Verkkovirtaan kytkettävä ruuvinväännin on paikallaan silloin kun ei haluta olla huolissaan akun riittävyydestä. Löydät meiltä myös ruuvilippaalla varustetut ruuvinvääntimet. Ruuvilippaan käyttö helpottaa ruuvaustyötä entisestään ja työskentely on todella helppoa ja tehokasta. Tiesitkö muuten, että Taloon.comista tilaat käsittämättömän edullisesti puutavaraa valmiiksi määrämittaan sahattuna? Ja jotta elämä ei olisi pelkkää remontointia, kannattaa tilata kylpyhuoneeseen rentouttaviin hetkiin joku näistä upeista poreammeista.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero