Pylväsporakoneet

Pylväsporakone kuuluu kotiverstaan perustyökaluihin. Pylväsporakone on porakone, jossa pora on kiinnitetty kiinteästi paikalleen ja porattava kappale tuodaan poran alle. Pylväsporakone on käsiporakonetta tehokkaampi ja tarkempi. Löydät Taloon.comista esimerkiksi Boschin laadukkaan pylväsporakoneen. Pylväsporakoneessa saat porattavan kappaleen kiinnitettyä porauspöytään kiinni, joten kohde pysyy tukevasti paikallaan. Erilaisia säätömahdollisuuksia on mallista riippuen useita, joten pystyt säätämään konetta kulloisenkin poraustarpeen mukaisesti.

Pylväsporakone tarkkaan ja tehokkaaseen poraamiseen

Pylväsporakone on täydellinen väline poraamiseen silloin kun porattava kappale on mahdollista siirtää poran alle. Pylväsporakone tekee tarkkaa jälkeä ja mahdollistaa suuren porausvoiman ilman että tarvitsee kannatella painavaa poraa käsissään. Myös porattavan reiän syvyys on pylväsporakoneessa määriteltävissä. Valitse pylväsporakoneeseen sopiva terä porattavan materiaalin mukaan. Pylväsporakoneessa pora on nimensä mukaisesti kiinnitetty pylvääseen, joten poranterä pysyy aina vakaana ja poraustulos on hallittu ja tarkka. Voit porata helposti puuta, metallia ja muovia turvallisesti ja tehokkaasti.

Kaikki työkalut kotiverstaaseen

Taloon.comista löydät kaikki sähkötyökalut mitä kotiverstaassa tarvitaan. Nykyään on mahdollista ostaa tehokkaita laitteita myös kotikäyttöön ja kohtuullisella hinnalla. Kunnollisten työkalujen ansiosta työskentely on entistä mukavampaa ja turvallisempaa. Pylväsporakone kuuluu aktiivisen harrastajan perustyökaluihin ja voit tilata pylväsporakoneet vaivattomasti kotiin toimitettuna. Toimitushinnat alkaen 0 euroa! Kotiverstaasi konekantaa parannellessasi voit kannattaa tutustua esimerkiksi hiomakoneisiin. Meiltä löydät myös kaikki tarvittavat sahat ja sirkkelit.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero