Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit2 tuotetta ryhmässä:

Roblon

Tanskalainen Roblon-yhtiö valmistaa tuotteita ja tekee projekteja Pohjoisnavalta Australiaan. Suomen kohdalla yhtiö hemmottelee saunan ystäviä tuottamalla rakastamaamme puhdistumispaikkaan korkealaatuisia, valokuituihin perustuvia valaistussarjoja. Kuitujen avulla valaistusta saadaan asennettua sellaisiinkin paikkoihin, joihin ei tavallisia valaisimia voida viedä. Käytännöllisyytensä ohella valokuiduilla luotu saunavalaistus on tyylikäs ja tunnelmallinen. Useiden valopisteidensä ansiosta valokuituvalo valaisee saunan myös tasaisesti.

Roblon kuituvalaistussarjalla syntyy tunnelmallista ja turvallista valoa

Saunan kuituvalaistussarjaan kuuluu projektori ja tietty määrä, esimerkiksi viidestä kymmeneen kappaletta, valaisevia kuitunippuja. Projektorin valonlähteestä valo ohjataan kuituihin ja näin valoa saadaan juuri sinne, minne sitä halutaan. Saunan valaistus voidaan siis vaikka kokonaisuudessaan toteuttaa kuiduilla, jotka valaisevat tilaa tyylikkäästi seinän, katon tai lattian kautta. Samaan aikaan valaistus on kuitenkin riittävän tehokas, jotta itse saunominen ja saunatilassa liikkuminen olisi turvallista. Setin valaistusta ohjaava projektori sijoitetaan kuivaan tilaan, ja helposti käsiteltävät valokuidut voidaan asentaa saunassa ja pesuhuoneessa eri paikkoihin. Pitkäikäisen saunasetin ainoa huoltotoimenpide on projektorin valonlähteenä toimivan lampun vaihtaminen. Polttimo on mallista riippuen joko halogeeni- tai energiatehokas LED-lamppu.

Roblon tähtitaivassarjalla luot taivaallista tunnelmaa

Haluatko kylpyhuoneeseen, terassille tai lastenhuoneeseen hieman tavallisuudesta poikkeavan valaistuksen? Roblonin tähtitaivassarjalla se onnistuu. Roblon tähtitaivassarjan öinen taivas saadaan syntymään projektoria ja useita kymmeniä niin sanottuja PMMA-valokuituja ja kuorittuja kuitupäitä käyttäen. Tähtitaivaan alla tunnelma on samaan aikaan jännittävä mutta rauhoittava, jolloin lapset nukkuvat levollista unta, suihkussa käynti on tunnelmallista ja vieraat viihtyvät terassilla. Tuiki, tuiki tähtönen -tunnelman voit tilata kotiisi nettirautakauppa Taloon.comista. Tunnelmallisten valaistusratkaisujen lisäksi saatat olla kiinnostunut pihavalaistuksesta, joka sekin, hyvin toimiessaan, voi olla samalla sekä tunnelmallinen että käytännöllinen. Pihavalaistukseen liittyvät myös liiketunnistimet, joilla voidaan säästää energiaa ja pienentää sähkölaskua. Katso siis valikoimamme ulkovalaisimet ja liiketunnistimet.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 8.
Tuotteet:
Saunavalaistussarja Roblon Saunasetti 4 LED projektori ja 7+1 kuitua
435 €
Roblon
Saunavalaistussarja Roblon Saunasetti 4 LED projektori ja 7+1 kuitua
Saunavalaistussarja Roblon Saunasetti 1 LED projektori + 6 kuitua
315 €
Roblon
Saunavalaistussarja Roblon Saunasetti 1 LED projektori + 6 kuitua
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Teho
Lamppukanta
0.00