Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit5 tuotetta ryhmässä:

Roblon

Tanskalainen Roblon-yhtiö valmistaa tuotteita ja tekee projekteja Pohjoisnavalta Australiaan. Suomen kohdalla yhtiö hemmottelee saunan ystäviä tuottamalla rakastamaamme puhdistumispaikkaan korkealaatuisia, valokuituihin perustuvia valaistussarjoja. Kuitujen avulla valaistusta saadaan asennettua sellaisiinkin paikkoihin, joihin ei tavallisia valaisimia voida viedä. Käytännöllisyytensä ohella valokuiduilla luotu saunavalaistus on tyylikäs ja tunnelmallinen. Useiden valopisteidensä ansiosta valokuituvalo valaisee saunan myös tasaisesti.

Roblon kuituvalaistussarjalla syntyy tunnelmallista ja turvallista valoa

Saunan kuituvalaistussarjaan kuuluu projektori ja tietty määrä, esimerkiksi viidestä kymmeneen kappaletta, valaisevia kuitunippuja. Projektorin valonlähteestä valo ohjataan kuituihin ja näin valoa saadaan juuri sinne, minne sitä halutaan. Saunan valaistus voidaan siis vaikka kokonaisuudessaan toteuttaa kuiduilla, jotka valaisevat tilaa tyylikkäästi seinän, katon tai lattian kautta. Samaan aikaan valaistus on kuitenkin riittävän tehokas, jotta itse saunominen ja saunatilassa liikkuminen olisi turvallista. Setin valaistusta ohjaava projektori sijoitetaan kuivaan tilaan, ja helposti käsiteltävät valokuidut voidaan asentaa saunassa ja pesuhuoneessa eri paikkoihin. Pitkäikäisen saunasetin ainoa huoltotoimenpide on projektorin valonlähteenä toimivan lampun vaihtaminen. Polttimo on mallista riippuen joko halogeeni- tai energiatehokas LED-lamppu.

Roblon tähtitaivassarjalla luot taivaallista tunnelmaa

Haluatko kylpyhuoneeseen, terassille tai lastenhuoneeseen hieman tavallisuudesta poikkeavan valaistuksen? Roblonin tähtitaivassarjalla se onnistuu. Roblon tähtitaivassarjan öinen taivas saadaan syntymään projektoria ja useita kymmeniä niin sanottuja PMMA-valokuituja ja kuorittuja kuitupäitä käyttäen. Tähtitaivaan alla tunnelma on samaan aikaan jännittävä mutta rauhoittava, jolloin lapset nukkuvat levollista unta, suihkussa käynti on tunnelmallista ja vieraat viihtyvät terassilla. Tuiki, tuiki tähtönen -tunnelman voit tilata kotiisi nettirautakauppa Taloon.comista. Tunnelmallisten valaistusratkaisujen lisäksi saatat olla kiinnostunut pihavalaistuksesta, joka sekin, hyvin toimiessaan, voi olla samalla sekä tunnelmallinen että käytännöllinen. Pihavalaistukseen liittyvät myös liiketunnistimet, joilla voidaan säästää energiaa ja pienentää sähkölaskua. Katso siis valikoimamme ulkovalaisimet ja liiketunnistimet.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 8.
Tuotteet:
Tähtitaivassarja Roblon Tähtitaivas 80 projektori + 81 kuitua
225 €
Roblon
Tähtitaivassarja Roblon Tähtitaivas 80 projektori + 81 kuitua Roblon
Saunavalaistussarja Roblon Saunasetti 6 projektori + 8 kuitua
545 €
Roblon
Saunavalaistussarja Roblon Saunasetti 6 projektori + 8 kuitua Roblon
Saunavalaistussarja Roblon Saunasetti 1 LED projektori + 6 kuitua
315 €
Roblon
Saunavalaistussarja Roblon Saunasetti 1 LED projektori + 6 kuitua Roblon
Asennuskalustesarja Roblon valokuitusaunasettiin 7+1 holkkia
95.50 €
Roblon
Asennuskalustesarja Roblon valokuitusaunasettiin 7+1 holkkia Roblon
Saunavalaistussarja Roblon Saunasetti 4 LED projektori ja 7+1 kuitua
435 €
Roblon
Saunavalaistussarja Roblon Saunasetti 4 LED projektori ja 7+1 kuitua Roblon
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Teho
Jännite
IP-luokka
Lamppukanta
0.00