Rockwool vuorivilla

Laadukkaaseen ja pitkäikäiseen eristämiseen soveltuvat Rockwoolin vuorivillat löytyvät laadukkaista valikoimistamme. Koska paineenkestävät vuorivillalevyt ovat yhdeltä sivultaan joustavia, ne mahdollistavat tiiviin asennuksen ilman mahdollisia kylmäsiltoja. Asunto, joka on lämmin, terveellinen ja vedoton, on joka rakentajan unelma. Valikoimamme tuotteilla se ei jää vain pelkäksi unelmaksi. Tutustu myös verkkokaupassamme olevaan tuulensuojaeristeet-osioomme ja tee kannattavia ostoksia parempaan arkeen!

Rockwool vuorivilla pitkäikäisiin rakenteisiin

Rockwool vuorivilla tekee rakenteista laadukkaita ja pitkäikäisiä, huippuluokan kosteus-, palo- sekä ääneneristävyysominaisuuksiensa vuoksi. Vuorivilla lisää myös rakennuksen paloturvallisuutta hidastamalla paloa, koska se kestää sulamatta yli 1000 °C:n lämpötilaa. Tuote luokitellaankin parhaaseen A1-paloluokkaan kuuluvaksi. Vuorivillaa valikoimistamme löytyy eri paksuisina levyinä, käyttötarpeen mukaan. Ymmärrämme hyvän eristämisen merkityksen sekä uuden rakennuksen rakennusvaiheessa että vanhaa rakennusta kunnostettaessa. Haluamme olla avuksi kaikissa rakennusprojekteissasi – siksi meillä onkin laaja valikoima eristämiseen käytettäviä tuotteita, kuten esimerkiksi Leca-sora, styrox, tuulensuojaeristeet ja puhallusvilla. Älä aikaile, vaan tutustu jo nyt kattavaan tuotevalikoimaan, jonka löydät verkkokaupastamme.

Rockwool vuorivilla kaikkiin rakenteisiin – toimittajana turvallisesti Taloon.com

Rockwool vuorivilla soveltuu lämmöneristäjäksi kaikkiin rakenteisiin hyvien ominaisuuksiensa vuoksi. Näitä monikäyttöisiä vuorivillalevyjä voi yhtä hyvin käyttää eristykseen niin väliseinissä ja yläpohjissa kuin ulkoseinissä ja puolikellareissakin. Vuorivilla on turvallinen, vettä ja kosteutta hylkivä, standardien mukainen eristysmateriaali. Tämä vuorivillaeriste kuuluu myös parhaaseen M1-luokkaan, joten se täyttää eristevilloille asetetut terveydelliset vaatimukset. Hyvä lämmöneristys on myös ympäristöystävällistä, koska silloin talo pysyy lämpimämpänä, mikä taas puolestaan vähentää rakennuksen lämmitystarvetta. Valikoimistamme keräät samaan tilaukseen myös korkealaatuiset Heavy Express rakennustarvikkeet, jotka toimitetaan kätevästi annettuun osoitteeseen nosturikuorma-autolla. Tervetuloa tilaamaan!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero