Ruiskut

Näppärät ruiskut suihkuttavat nestettä paineella ilman sähköä tai ponneaineita. Käyttäjä vain pumppaa ruiskun kahvasta ruiskupullon sisälle painetta. Näin muodostuneen paineen ansiosta neste suihkuaa ruiskun säiliöstä paineella ulos. Ne ovat käteviä puutarhassa ja monissa muissakin töissä. Niiden avulla veden, torjunta-aineiden tai homeenestoaineiden levitys tapahtuu helposti ja nopeasti. Paineruiskut ovat käteviä ja hyödyllisiä myös kotona. Niiden avulla voi sumuttaa vettä kukille mutta myös levittää puhdistusainetta.

Ruiskut auttavat talossa ja puutarhassa

Meiltä Taloon.comista löydät valikoiman erilaisia ja eri kokoisia paineruiskuja. Pienet ruiskut sopivat käytettäväksi niin kotona kuin puutarhassakin. Kotona paineruisku toimii samaan tapaan kuin suihkepullo, mutta jatkuvaa kahvan puristelua ei tarvita. Paine pumpataan kahvasta pulloon ja sen jälkeen voi sumuttaa tasaisella sumulla. Ruiskun suutinta voi säätää hienosta suihkeesta sumuun. Ruiskua voi käyttää esimerkiksi huonekasvien sumuttamiseen tai vaikka pesuaineen levittämiseen hankaliin paikkoihin, kuten wc-istuimen reunan alle. Puutarhassa ruiskulla voi levittää erilaisia torjunta-aineita tai nestemäistä lannoitetta mutta myös kastella hentoja taimia hellävaraisesti. Onpa puhdas ruisku hauska vesipyssykin kuumana kesäpäivänä.

Ruiskut helposti ja näppärästi Taloon.comista

Jos puutarha on iso, kannattaa hankkia isompi paineruisku. Suurikokoista ruiskua on helppo kuljettaa kuin reppua selässä. Ison paineruiskun avulla isompienkin pinta-alojen sumuttaminen käy näppärästi. Isoissa paineruiskuissa säiliön tilavuus on iso, pumppauskahva ergonominen, ja mitta-asteikko säiliön kyljessä helpottaa kemikaalien sekoitusta ja annostelua. Paineruiskuissa on isot täyttöaukot, jotta ruiskujen täyttäminen ja tyhjentäminen käy helposti ja vaivattomasti. Jotkin paineruiskuista toimivat modernilla viimeinen pisara -teknologialla. Tämä tarkoittaa, että kerran paineistettu säiliö tyhjenee kokonaisuudessaan ilman uutta paineistusta. Tämä kätevä toiminto säästää aikaa ja vaivaa. Joskus puutarhassa tarvitaan enemmän vettä ja kovemmalla paineella kuin mitä paineruiskuista tulee, tutustu siis myös kasteluletkut-osioomme. Käy myös multa ja viljelykatteet -osiossamme ja tilaa kaikki tarvittava kerralla!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero