Ryobi lehtipuhaltimet

Ryobi-lehtipuhallin on jokaisen omakoti- tai rivitaloasukin, mökinomistajan tai kiertävän talonmiehen uskollinen apuri. Kiire tai vihoitteleva selkä voivat tehdä pihan haravoimisesta tympeää pakkopullaa, eikä haravalla kaikkiin nurkkiin ja koloihin edes yllä. Kun otat käyttöön lehtipuhaltimen, pidät pihan, pation ja kulkuväylät kunnossa helposti. Puhaltimella sysäät lehtien ohella syrjään havunneulaset, ruohonleikkuujätteen ja kevyen hiekan sekä mullan. Laadukkaista työkaluistaan tunnetun Ryobin lehtipuhallinperheestä löydät tarpeisiisi ja makuusi sopivan lehtipuhaltimen, olit sitten vailla näppärää pikkupuhallinta tai ammattilaiskäyttöön soveltuvaa superpuhkujaa. Valikoimassa on teholtaan ja malliltaan erilaisia laitteita kädessä pidettävistä puhaltimista ja imureista käytännöllisiin reppumalleihin. Tutustu Ryobin lehtipuhaltimiin nyt ja tilaa omasi!

Lehtipuhallin myös ammattikäyttöön

Ryobi-lehtipuhaltimista voit valita polttomoottori-, akku- tai sähkökäyttöisen mallin. Lehtipuhallinta valitessa on hyvä huomioida seuraavat seikat: onko puhdistettava alue iso vai pieni, puhalletaanko lehtiä asvaltti- tai kivipohjaisten pintojen lisäksi nurmikolta ja onko toiveissa kädessä vai selässä kannettava malli. Lisäksi kannattaa miettiä, olisiko syystä panostaa puhaltimeen, jossa on myös aikaa, työvaiheita ja kompostin tilaa säästävä imuri- ja silppuritoiminto. Imutoiminto muuttaa lehtipuhaltimen lehti-imuriksi, joka imee ja murskaa lehdet tiiviiksi silpuksi laitteen keruusäiliöön. Ammattilaiset ja isojen pihojen omistajat suosivat yleensä polttomoottorikäyttöisiä lehtipuhaltimia, joiden puhallusteho, suorituskyky ja kestävyys ovat usein omaa luokkaansa. Verkkovirralla ja akuilla toimivat lehtipuhaltimet ovat kevyempiä, monesti hiljaisempia ja myös tavallisen tallaajan käteen sopivia ja helppoja käynnistää.

Lehtipuhallin pitkällä takuulla

Taloon.comista löydät juuri sinun pihaasi täydellisesti sopivan Ryobi-lehtipuhaltimen. Osa akkukäyttöisistä lehtipuhaltimista kuuluu Ryobin laajaan ONE+-tuoteperheeseen, jonka akut ja laturit sopivat perheen kaikkiin tuotteisiin. Mikäli sinulla on siis entuudestaan Ryobin ONE+-perheen tuotteita, saatat jo omistaa akkukäyttöiseen lehtipuhaltimeen sopivan akun ja laturin. Tiesitkö muuten, että rekisteröidyille Ryobin akku- ja sähkötyökaluille myönnettävä pidennetty kolmen vuoden takuu koskee myös akku- ja sähkökäyttöisiä lehtipuhaltimia? Mihin Ryobi-lehtipuhaltimeen päädytkin, helpoiten tilaat sen Taloon.comista!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.2 tähteä. Tuotearvosteluja on 36.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero