Ryobi raivaussahat

Ryobi-raivaussaha pelastaa paikoissa, joissa kevyt trimmeri ei riitä. Ryobi-raivaussaha on varsinainen tehopakkaus, jolla raivaat sitkeät vesakot ja risukot, siistit rehottavat pensaat ja heinikot, kesytät villiintyneet puutarhat ja hoidat monipuoliset metsätyöt. Toki laitteella luonnistuu myös kevyempi nurmikon trimmaus. Jos haluat saada aikaiseksi tarkkaa jälkeä rivakasti, hanki Ryobi-raivaussaha tai Ryobi-ruohoraivaussaha. Monipuolisista työkaluistaan tunnetun Ryobin raivaussahoissa on fiksut toiminnot, miellyttävä muotoilu ja erinomainen hinta-laatusuhde. Valitse tarpeisiisi sopiva malli ja tilaa omasi jo tänään!

Raivaussaha vai ruohoraivaussaha?

Polttomoottorikäyttöinen Ryobi-raivaussaha sopii erinomaisesti ammattimaiseen käyttöön ja laajempiinkin risusavottoihin. Yhdellä tankillisella raivaat isotkin tilukset koneen hyytymättä. Helppokäyttöinen käynnistysjärjestelmä, taittuvat pyöräkahvat, helppo siiman lisäys ja teränsuoja tekevät raivurin käytöstä miellyttävää. Valitse vain siima, ruohoterä tai raivaussahanterä leikattavan kohteen mukaan. Akkukäyttöinen ruohoraivaussaha leikkaa valintasi mukaan siimalla tai ruohoterällä. Se yltää tehokkaisiin suorituksiin, mutta ei sovellu paksujen oksien pätkimiseen. Akkukäyttöinen ruohoraivaussaha onkin fiksu valinta pienempään pihaan ja kevyeen puutarhan trimmaukseen. Sekä polttomoottorilla että akulla toimivan raivurin käyttömukavuutta lisäävät kantovaljaat, jotka jakavat sahan painon tasaisesti.

Hyvä raivuri netistä

Omistatko entuudestaan Ryobin ONE+-sarjan akkukäyttöisiä tuotteita? ONE+-tuoteperheen akut käyvät yli sataan eri työkaluun, joten sinulla saattaa jo olla Ryobi-akkuraivaussahaan sopiva akku. Jos ONE+-tuotteet eivät ole vielä tuttuja, olisiko tänään hyvä päivä aloittaa ja kerätä vaikka koko sarja? Rekisteröimällä akkukäyttöisen Ryobi-tuotteesi saat sille myös kolmen vuoden takuun. Päädyit sitten akku- tai polttomoottorikäyttöiseen malliin, Ryobi-raivaussahan kanssa on ilo olla pihalla ja mennä metsään. Tilaa siis omasi jo tänään. Tiesithän, että raivaussahan kanssa suositellaan käyttämään metsä- ja puutarhatöihin sopivia vaatteita, asusteita sekä suojavarusteita. Nekin ostat helposti samalla vaivalla Taloon.comista!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 12.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero