Sadevesiputket 110mm

Sadevesiputki 110mm saa veden virtaamaan turvallisesti ja hallitusti perusvesikaivoon ja sieltä edelleen viemäriverkostoon tai luontoon. Meiltä löydät lujat ja luotettavat sadevesiputket edulliseen hintaan. Voit muokata putkistosta haluamasi kokonaisuuden käyttämällä yhteensopivia osia. Putkien lujuusluokka SN8 takaa, että voit käyttää niitä myös raskaammissa kohteissa, kuten liikennöidyillä alueilla. Selaa valikoimaame ja kerää mukaan suosikkisi.

Tehokas sadevesijärjestelmä verkkokaupastamme

Toimiva sadevesiputki 110mm suojaa taloasi kosteudelta, homeelta ja lahoamiselta. Sitä pitkin ylimääräinen vesi kulkeutuu juuri oikeaan paikkaan ja palautuu viemärijärjestelmään tai sen puuttuessa luontoon. Meiltä löydät vankkarakenteiset putket, joista suunnittelet toivomasi kokonaisuuden näppärästi suoraan verkkokauppamme sivuilla. Perinteisen suorien putkien lisäksi löydät valikoimastamme erilaiset liitososat, jotka tekevät sadevesijärjestelmästäsi joustavan. Niiden avulla mukautat helposti sadevesiputkiston täysin tarpeitasi vastaavaksi. Kerää siis perusputkien lisäksi samaan tilaukseen muhvihaarat, muhvikulmat ja T-haarat, jotta pääset rakentamaan haluamasi sadevesijärjestelmän heti tilauksen saavuttua.

Innovatiiviset ja kestävät tuotteet edullisesti

Kun teet tilauksesi verkkokaupassamme, hinta on aina edullinen. Saat rahoillesi enemmän vastinetta, sillä olemme koonneet valikoimaamme kestävistä materiaaleista valmistettuja, hyvin suunniteltuja tuotteita, jotka palvelevat luotettavasti vuodesta toiseen. Aaltomaisen ulkopinnan ansiosta putket ovat erittäin lujia ja kestävät kovaakin kuormitusta. Tästä on todisteena lujuusluokitus SN8. Sileä sisäpinta puolestaan vauhdittaa veden virtaamista putken sisällä ja estää tukkeumien muodostumista. Lisäosien ja tarvikkeiden ansiosta sadevesiputkisto taipuu moneen. Kerää nyt kaikki hyödylliset tuotteet samaan tilaukseen ja nauti nettishoppailun helppoudesta!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 60.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero