Salaojapaketit

Salaojapaketti turvaa talosi perustusten pysymisen hyväkuntoisina ja suojaa niitä lahoamiselta sekä homeelta keräämällä maaperästä kosteutta. Hanki kaikki salaojitukseen tarvitsemat osaset näppärästi yhtenä pakettina verkkokaupastamme. Voit räätälöidä mieleisesi paketin muutamalla hiiren napsautuksella. Älä siis aikaile, vaan laita tilaus matkaan heti!

Kestävät salaojatarvikkeet kätevästi kerralla

Salaojitus on tarpeellista, kun maaperästä nouseva kosteus uhkaa talosi perustuksia. Hoida asia kerralla kuntoon, niin voit nauttia terveestä talosta vuosien ajan. Meiltä löydät kaiken ojitukseen tarvitsemasi. Pystyt rakentamaan mieleisesi kokonaisuuden keräämällä yhteensopivista osasista näppärän paketin. Valitse kerralla kaikki hyödyllinen, eli putket, salaojakaivot ja perusvesikaivot. Peruspaketti sisältää rajoitetun määrän putkia ja salaojakaivon, mutta keräät myös näppärästi tarvitsemasi lisäosat samaan tilaukseen. Kun toimitus saapuu, niistä on helppo koota haluttu kokonaisuus nopeasti ja tehokkaasti.

Ensiluokkaista toimivuutta ja laatua

Salaojapaketit sisältävät kaiken tarvitsemasi: voit valita niihin SOK eli salaoja- ja tarkastuskaivon lisäksi myös perusvesikaivon, joka kerää niin salaoja- kuin sadevedetkin ennen niiden purkua luontoon tai kunnalliseen viemäriverkostoon. Salaojakaivoissa on valmiina kolme liitäntää, jotka voit muokata mielesi mukaan asennusvaiheessa. Perusvesikaivon kansi puolestaan on suunniteltu kestämään kovaakin painoa, joten voit olla varma sen lujuudesta niin pihatiellä kuin nurmialueellakin. Putkien kaksinkertainen, sisältä sileä seinämä edistää virtausta ja pitää ne puhtaina. Suora, taskuton muoto puolestaan estää niiden tukkiutumista. Aaltopintainen ulkokuori puolestaan kestää kovaakin kuormitusta. Tee siis hyvä ostos jo tänään – näillä huipputuotteilla salaojitus käy kuin leikki!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 36.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero